۱۰ اشتباه رایجی که باعث داغ شدن گوشی موبایل میشوند
یک شنبه 18 مهر 1400 10:38 PM
در این گزارش از اشتباهاتی خواهیم گفت که باعث داغ شدن گوشی میشوند.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزیاتو، ما روزانه زمان زیادی را صرف تلفن همراهمان میکنیم. بنابراین، حداقل انتظاری که داریم این است که این وسیله که حضور بسیار پررنگی در زندگی ما دارد، هم برای روابط شخصی و کاریمان و هم برای اوقات فراغتمان، همیشه بهترین عملکرد خود را داشته باشد. وقتی هم که این اتفاق نیفتد، درماندگی و ناراحتی بسیاری از ما را به دنبال خواهد داشت. در ادامه از اشتباهاتی خواهیم گفت که باعث داغ شدن گوشی میشوند.
عسل بهاره سبلان رسید! (عسل کوهی طبیعی) - به همراه برگه آزمایش
وبگردی
قبل از آنکه خودتان حس کنید دمای گوشیتان بیشتر از معمول شده یا پیام هشداردهندهای از سمت تلفن همراهتان دریافت کنید، دستگاه خود رفتارهایی بروز میدهد که از داغ شدن آن حکایت دارد:
شاید بدیهی به نظر برسد اما در روزهای گرم نباید تلفن هوشمند خود را در معرض نور خورشید یا داخل ماشین رها کنید. این اتفاق ممکن است حتی ندانسته رخ دهد، مثلاً وقتی که در فضای باز مشغول غذا خوردن هستید و تلفن تان را روی میز گذاشتهاید یا زمانی که در طبیعت مشغول عکس گرفتن هستید. یک حالت دیگر هم میتواند هنگام رانندگی باشد که برای مسیریابی از تلفن همراه خود استفاده میکنیم و آن را به پنجره ی جلویی ماشین تکیه میدهیم.
عسل کوهی اعلا میخواستی؟ (اینجا سفارش بده)
مطالب پیشنهادی
در محیط کار معمولاً همه ابزارهای مورد نیاز خود، مثل کامپیوترمان را کنار تلفن همراه و گاهی هم تبلتمان میگذاریم. حتی بعد از تمام شدن کارمان هم همه آنها را در یک کیف کنار هم قرار میدهیم.
اگر یکی از این دستگاهها داغ شود، همین نزدیکی زیاد باعث انتقال حرارت آن به دستگاههای دیگر میشود. این مسأله در بلند مدت روی عملکرد آنها تأثیر میگذارد. به همین دلیل بهتر است آنها را جدا از هم بگذارید.
اگر هوا گرم باشد و گرمای بدن تان هم به آن اضافه شود، خنک کردن تلفنی که داغ شده یا حتی جلوگیری از داغ کردن آن بسیار دشوار خواهد شد. به همین دلیل صلاح نیست تلفن همراهتان را یکسره در جیبتان بگذارید، چه برسد به روزهایی که هوا گرم است.
رها کردن تلفن همراه خود در نزدیکی یک منبع گرما تنها علت داغ شدن گوشی نیست، چون تلفن همراه مثل یک کامپیوتر بدون فن میماند، دمای قطعات داخلی آن هم میتواند به میزان چشمگیری بالا رود. اگر دچار این مشکل شدید، فعالیتهایی مثل مکان یابی، یا فرآیندهای غیر ضروری همچون بهروزرسانیهایی که در پس زمینه انجام میشوند را غیر فعال کنید. این فعالیتها انرژی تلفن همراه را مصرف میکند.
قابها گوشیها را در برابر سقوط یا آسیبهای خارجی حفظ میکنند. متأسفانه همه آنها برای تلفنهای همراه مناسب نیستند چون اجازه هوارسانی کافی و مناسب را نمیدهند. اگر دمای تلفن همراهتان اندکی بیشتر از معمول به نظر میرسید، میتوانید قاب گوشی را بیرون آورید. شما میتوانید این کار را هنگام شارژ کردن گوشی هم انجام دهید.
تلفن همراه ما بسیاری از اوقات بیآنکه بدانیم مشغول کار است، حتی وقتهایی که از آن دور هستیم. مثلاً اگر جایی باشیم که آنتندهی گوشی یا اینترنت ضعیف باشد، تلفن همراهمان به جستوجو برای پیدا کردن شبکه ادامه میدهد. اگر هم بلوتوثتان روشن باشد، به دنبال دستگاه دیگری برای وصل شدن میگردد. اگر تلفن هوشمندتان شروع به داغ شدن کرد، همه ارتباطات بیسیم آن را قطع کنید، دست کم تا زمانی که دمایش به میزان طبیعی بازگردد.
اگر دمای تلفن همراهتان بیشتر از معمول به نظر میرسید، از دارک مود (Dark Mode) استفاده کنید، حالتی که فعالیت صفحه تلفن همراه را کاهش میدهد و بنابراین حرارت کمتری تولید میکند. این حالت را میتوانید از طریق بخش تنظیمات گوشی خود یا در برخی اپلیکیشنهای محبوب مثل واتساپ فعال کنید. یک ترفند دیگر برای خنک کردن تلفن همراه خود، استفاده از حالت پرواز (Airplane Mode) است که آن هم باعث کاهش فعالیت داخلی تلفن همراه میشود.
اگر عاشق بازیهای موبایلی هستید یا با تلفن همراهتان فیلم یا سریال تماشا میکنید، به خاطر داشته باشید که این نوع فعالیتها میتواند دمای گوشی را اندکی بیشتر از معمول کند. وقتی مدت زیادی از صفحه تلفن همراهتان کار میکشید، این امر فعالیت پردازشگرهای گوشی را افزایش میدهد و طی این فرایند گرمای بیشتری تولید میشود.
مشکلات مربوط به باتری گوشی و شارژ کردن آن، معمولاً رایجترین علل داغ شدن تلفن همراه است. به همین دلیل است که باید از انجام برخی کارها خودداری کنید، مثل استفاده از تلفن همراه در حین شارژ شدن یا استفاده از شارژرهای غیر اصل. یک اشتباه دیگر که میتواند دمای گوشی را هنگام شارژ شدن بیشتر کند، قرار دادن آن زیر بالش یا روی سطحی است که هوارسانی مناسبی نداشته باشد.
سعی کنید تلفن همراهتان را به روز یا همان آپ تو دیت نگه دارید. این امر هم در مورد سیستم عامل گوشی صدق میکند و هم اپلیکیشنهای آن، چون در بسیاری از موارد، این بهروزرسانیها برای رفع باگها و بهبود فرآیندهایی است که در عملکرد تلفن همراه وجود دارد و این امر میتواند بر روی دمای دستگاه تأثیر بگذارد.
علاوه بر این، باید هر از گاهی اپلیکیشنهای بلااستفاده مانده را از گوشی خود پاک کنید. ممکن است بعضی از آنها در پس زمینه فعالیت داشته باشند، امری که باعث میشود کار بیشتری از پردازشگر و باتری گوشی کشیده شود.
اگر هیچ یک از اشتباهات ذکر شده را مرتکب نمیشوید اما باز هم تلفن همراهتان داغ میکند، میتوانید این روشها را امتحان کنید:
کد خبر 630823