0

🌸برای ازدواج پسراي مذهبي نه ميبينمشون و نه اونا منو ميبين

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

🌸برای ازدواج پسراي مذهبي نه ميبينمشون و نه اونا منو ميبين
یک شنبه 31 مرداد 1400  12:44 PM

خلاق و عرفان_مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

پرسش:
باسلام
من دختر مذهبي هستم، و معيار من براي همسر آينده ام، همسر مذهبي اي هست، ولي متاسفانه پسراي مذهبي نه ميبينمشون و نه اونا منو ميبين، فقط تنها راه انجام اعمال و خواندن دعا ها و اذکار و ... هست.
اگر ميشه اين دعا ها و ... را به من نعرفي کنيد.سپاس
مکارم
🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸
پاسخ:
با سلام
از اينکه دوست داريد همسري مذهبي داشته باشيد خوشحاليم. ان شالله که همسري شايسته و اهل ايمان نصيبتان خواهد شد. براي اينکه چنين همسري نصيب شما شود لازم است خود نيز تلاش لازم و کافي کنيد مثلا از اين طريق که در مجالس مذهبي زنانه مانند مساجد و هيئات خانگي و.. شرکت کنيد. بسياري از خانم هاي مذهبي از طريق همين جلسات براي پسران خود همسر انتخاب مي کنند. مساله دیگر حجاب و پوشش است. پوشش مناسب برای بسیاری از مردان مذهبی از مهم ترین نشانه های یک دختر مذهبی و عفیفه در انتخاب همسر است.
در کنار آن از دعا نیز غافل نشوید. از پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله  روايت شده كه در خواندن سوره يس ده خاصيت است، از جمله رسيدن به همسر مناسب .  اين سوره را هر روز صبح بعد از نماز بخوانيد . ثواب آن را به چهارده معصوم عليهم السلام هديه كنيد . سپس از خدا حاجت خود را بخواهيد. همچنين مداومت بر نماز جعفر طيار نيز بسيار مي تواند راهگشا باشد. موفق باشید
🌺
☘️🌺
🌺☘️🌺☘️🌺☘️

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها