✅پرسش: نگرش خودم رو چه طور به سمت مثبت بياورم
سه شنبه 11 خرداد 1400 11:46 AM
✅پرسش:
نگرش خودم رو چه طور به سمت مثبت بياورم
🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸
🌺پاسخ:
پرسشگر گرامی؛
بسیاری از انسانهای مثبت اندیش به این نکته پی بردهاند که افکار مثبت آنها در رسیدن به اهدافشان بسیار موثر است، همچنین مثبت اندیشی به آنها کمک میکند که همیشه حالشان خوب باشد. مثبت اندیشی بر روی احساسات شما تاثیر گذاشته و به شما کمک میکند که بر روی جنبههای مهم زندگیتان تمرکز کنید و در نتیجه این تبدیل به عادتی برای شما میشود که به جنبه مثبت هر چیزی فکر کنید. شما یاد خواهید گرفت که به همه چیزهای خوب در اطرافتان دقت کنید. اگر شما خودتان را متقاعد کنید که هر چیزی را میخواهید میتوانید به دست بیاورید پس مطمئن باشید که در به دست آوردن آن موفق خواهید بود.
** هر چند که وقتی اتفاق ناگواری برای ما میافتد، مثبت نگاه کردن به آن تا حدی غیر ممکن به نظر میرسد اما حداقل ، اجازه ندهید این اتفاق منفی تمام نگاه شما را به زندگی در برگیرد.
در صورتیکه به طور ذاتی فرد منفی بافی هستید، مدت زمان بیشتری برای تغییر این دیدگاه نیاز دارید نخستین قدم برای این دیدگاه این است که افکار منفی خود را بشناسید.
بعد از شناسایی اندیشههای منفی خود، سپس یک قدم به عقب برداشته و از خود این سؤالات را بپرسید: - آیا شرایط به همان اندازه بد است که من فکر میکنم؟
- آیا میتوان به شیوه دیگری به قضایا نگاه کرد؟
- از اتفاقهای پیش آمده چه تجربهای کسب کردهام که در آینده آن را به کار ببرم؟
بعد از مطرح کردن این سؤالها از خود، شروع به تکرار جملههای تأکیدی مثبت کرده و این عبارتها را آگاهانه برای خود خلق کنید لازم به ذکر است که از به کار بردن جملههای منفی به طوری جدی پرهیز کنید.
نگرش که مثبت اندیشیدن را باید به روزی موکول کرد که مشغله و استرس کمتری داشته باشیم، به طور کامل اشتباه است زیرا ممکن است آن روز فرا نرسد. پس به طور مستمر مثبت اندیشی داشته باشید که شاید در پس هر اتفاق بدی یک خوبی نهفته باشد.
برای گذشته حسرت بخورید و به جای آنکه مدام نگران آینده باشید بهتر است به لحظههای مثبت حال تمرکز کرده و به دنبال موقعیتهایی باشید که شادیهای کوچک در طور روز برای شما فراهم کند.
گفتنی است، اگر به طور جدی میل دارید که تغییر کرده و دگرگون شوید از همین الان تصمیم بگیرید افکار منفی خود را دور ریخته و مثبت بیندیشید.
** مثبت اندیشان کسانی هستند که سریع برای هر کاری اقدام میکنند و منتظر معجزه نمیمانند کسانی که در زندگی قدمهای کوچکی برای زندگی بر میدارند شانس موفقیتشان در رسیدن به هدف بیشتر است. شما باید بدانید گریه کردن بر واقعیتهای منفی زندگی نتیجهای را به دنبال نخواهد داشت. حرکت مداوم رو به جلو و مثبت اندیشی، در موفقیت را به روی شما باز خواهد کرد. یک فرد مثبت اندیش به چالشهای زندگی به دیده تجربه مینگرد.
+موفق باشید.
🌺
☘️🌺
🌺☘️🌺☘️🌺☘️ @