0

مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پنج شنبه 30 اردیبهشت 1400  2:27 PM

✅پرسش: من در خانواده اي زندگي ميکنم که خيلي اهل رعايت نيستن.و خيلي تلاش براي تربيت فرزندانم ميکنم.به طور مثال آهنگ گوش نميديم..... بعد وقتي بچه هايم در خانه مادربزرگ که به دلايل مختلف آهنگ ميذارن.من اون موقع بايد چه کار کنم.بچه من ميگه بالاخره آهنگ حرام است يا نه.جواب پسر 6 ساله خودم رو چطور بدهم 🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸 🌺پاسخ: پرسشگر گرامی؛ بهترین کار این است که شما به مبانی تربیتی صحیح آگاه شوید و با آن حالت پاسخگوی سوالات کودکان خود باشید. در واقع وقتی کودکتان می بینید که شما برای سوال هایش جواب قانع کننده دارید و حواستان به عوارض کارهای اشتباه هست و از طرفی از جهت عاطفی هم سنگ تمام می گذارید، حرف شما برای کودکتان پذیرش خواهد داشت. معمولاً عمده اختلاف ها زمانی صورت می گیرد که کودک بین دو حرفی که به نظرش هر دو وجهی دارد، گیر می افتد. اما وقتی شما برای کارهای تربیتی خود برنامه داشته باشید و هر چیزی را در جایش مراعات می کنید، کودکتان از سمت شما تأمین می شود و در صورت دیدن مخالفت های دیگر از ناحیه افراد دیگر، عکس العمل تعارض گونه ای نشان نمی دهد. نکته بعد اینکه: اگر دیدید که دیگرانی در روش تربیتی شما دخالت می کنند، در فضایی آرام و صمیمی آنها را آگاه سازید که برخی از مطالب را در جریان نیستند و اجازه بدهند که امر تربیت به دوش خودتان باشد. چون شخصی مثل مادربزرگ ممکن است هفته ای یک بار فرزند شما را ببیند و بر اساس آن دیدار تصمیم تربیتی خاص بگیرد که امری اشتباه باشد. به آنها بگویید که من به امور جزیی تری آگاه هستم و اجازه دهید با مدل تربیتی من رشد کننند. البته این مسأله منوط بر این است که شما در امور تربیتی فرزندتان خبره باشید. +موفق باشید. 🌺 ☘️🌺 🌺☘️🌺☘️🌺☘️ @pasokhgoo5

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها