خاگینه بروجردی
پنج شنبه 21 اسفند 1399 9:19 PM
خاگینه بروجردی، شباهت بسیاری به پنکیک دارد و با مارمالاد یا مربا سرو میشود.
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و آنها را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. سپس آرد و نمک را در کاسه بریزید و مواد را با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید تا یک مایه یکدست داشته باشید.
تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شعله گاز را کم کنید و کره را در تابه بریزید. صبر کنید تا کره آب شود. سپس مایه خاگینه را در تابه بریزید و اجازه دهید تا خودش را بگیرد و سرخ شود. خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
خاگینه را در بشقاب سرو قرار دهید و مارمالاد یا مربای دلخواه خود را روی نیمی از دایره بریزید. سپس نیمه دیگر خاگینه را روی مربا برگردانید. خاگینه را بهشکل دلخواه برش بزنید و سرو کنید.