0

خاگینه تبریزی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خاگینه تبریزی
پنج شنبه 21 اسفند 1399  9:17 PM

خاگینه تبریزی رولی

خاگینه تبریزی رولی

خاگینه تبریزی رولی، نوعی خاگینه مغزدار است که به‌صورت رولی سرو می‌شود.

مواد لازم برای سه نفر

  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آرد
  • یک قاشق غذاخوری ماست
  • نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۶ عدد گردوی خرد شده
  • ۲ پیمانه شکر
  • ۲ پیمانه آب
  • نصف پیمانه گلاب
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • یک قاشق مرباخوری پودر هل
  • یک قاشق مرباخوری پودر دارچین
  • یک قاشق مرباخوری پودر گل محمدی

طرز تهیه خاگینه تبریزی رولی

طرز تهیه خاگینه تبریزی رولی

مرحله اول:

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و وانیل را به آن‌ها بیفزایید. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را خوب هم بزنید تا سفیده‌ها و زرده‌ها کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم:

ماست شیرین، آرد و بیکینگ پودر را در کاسه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست داشته باشید. اگر احساس کردید که مایه خاگینه شما کمی شل است، به آن کمی آرد بیشتر اضافه کنید. توجه داشته باشید که غلظت مایه خاگینه تبریزی باید کمتر از غلظت فرنی باشد.

مرحله سوم:

مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. شعله گاز را کم کنید و یک شعله پخش‌کن، زیر تابه قرار دهید. مایه خاگینه را در تابه بریزید و آن را در تابه پخش کنید تا یک طرف آن سرخ شود. سپس خاگینه را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. 

مرحله چهارم:

درب تابه را ببندید و خاگینه را برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا کمی نرم شود. سپس خاگینه را از تابه دربیاورید و در یک سینی قرار دهید.

مرحله پنجم:

پودر هل، پودر دارچین و پودر گل محمدی را روی خاگینه بپاشید. سپس گردوهای خرد شده را در وسط خاگینه بریزید و آن را رول کنید. برای نگه داشتن رول، می‌توان از یک خلال دندان استفاده کرد.

مرحله ششم:

آماده‌سازی شربت خاگینه: دو پیمانه آب، دو پیمانه شکر، گلاب و یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده را در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شکر در آب حل شود و شربت شما کمی غلیظ شود. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک شود.

مرحله هفتم:

شربت سرد شده را روی خاگینه رول شده بریزید و آن را سرو کنید. 

نکات مهم برای تهیه خاگینه تبریزی رولی

  • شما می‌توانید رول خاگینه تبریزی را با چاقو برش بدهید تا ظاهر زیباتری برای سرو داشته باشد.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها