0

آش دوغ اصفهانی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آش دوغ اصفهانی
دوشنبه 20 بهمن 1399  11:55 AM

 

طرز تهیه آش دوغ اصفهانی

آش دوغ اصفهانی یا آش دوغ قشقایی، متعلق به شهرستان سمیرم در جنوب غربی استان اصفهان است. ایل قشقایی طایفه دره شوری، غذاهای خوشمزه و متنوعی را می‌پزند که آش دوغ یکی از آن‌ها است. طرز تهیه آش دوغ قشقایی با آش دوغ ترکی متفاوت است و معمولا آن را به‌عنوان نذری یا در جشنواره غذاهای محلی در این منطقه می‌پزند.

مواد لازم برای چهار نفر

  • ۱۰۰ گرم نخود
  • ۱۰۰ گرم عدس
  • ۲۰۰ گرم سبزی کوهی خرد شده
  • یک پیمانه برنج
  • یک پیمانه جو پرک
  • یک عدد پیاز بزرگ پوست کنده و خلالی خرد شده
  • ۲ لیتر دوغ
  • یک قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک شده
  • یک قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • یک قاشق غذاخوری نعنا و شنبلیله سرخ شده

طرز تهیه

مرحله اول:

سبزی کوهی خرد شده، نخود و عدس از شب قبل خیس شده، پیاز خلالی خرد شده، برنج و جو پرک از قبل خیس شده را به‌همراه آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا با هم بپزند.

مرحله دوم:

پس از پخت کامل حبوبات و برنج و جو پرک، دوغ و پونه کوهی خشک شده را در قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

مرحله سوم:

پیاز داغ، نعنا داغ و شنبلیله سرخ شده را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم:

آش دوغ را پس از جا افتادن سرو کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها