آش دوغ اصفهانی
دوشنبه 20 بهمن 1399 11:55 AM
آش دوغ اصفهانی یا آش دوغ قشقایی، متعلق به شهرستان سمیرم در جنوب غربی استان اصفهان است. ایل قشقایی طایفه دره شوری، غذاهای خوشمزه و متنوعی را میپزند که آش دوغ یکی از آنها است. طرز تهیه آش دوغ قشقایی با آش دوغ ترکی متفاوت است و معمولا آن را بهعنوان نذری یا در جشنواره غذاهای محلی در این منطقه میپزند.
سبزی کوهی خرد شده، نخود و عدس از شب قبل خیس شده، پیاز خلالی خرد شده، برنج و جو پرک از قبل خیس شده را بههمراه آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا با هم بپزند.
پس از پخت کامل حبوبات و برنج و جو پرک، دوغ و پونه کوهی خشک شده را در قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
پیاز داغ، نعنا داغ و شنبلیله سرخ شده را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
آش دوغ را پس از جا افتادن سرو کنید.