0

آش دوغ همدانی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آش دوغ همدانی
دوشنبه 20 بهمن 1399  11:53 AM

 

طرز تهیه آش دوغ همدانی

مواد لازم برای سه نفر

  • ۲ پیمانه نخود
  • ۲ پیمانه بلغور گندم
  • ۳ قاشق غذاخوری پونه یا نعنای خشک (یا برگ چغندر و اسفناج)
  • یک کیلوگرم دوغ
  • ۲ عدد پیاز پوست کنده و خلالی خرد شده
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول:

نخود و بلغور را از چند ساعت قبل به‌صورت جداگانه با آب سرد خیس کنید . سپس نخودها را با آب تازه بپزید. در ادامه بلغورها را به نخود پخته شده بیفزایید و اجازه دهید تا بلغورها هم بپزند.

مرحله دوم:

دوغ را به آش اضافه کنید و مرتب آش را هم بزنید. پس از حدود یک ساعت، نمک و پونه یا نعنای خشک را در آش بریزید و هم بزنید. اگر آش شما سفت بود، می‌توانید به دلخواه دوغ بیشتری به آن اضافه کنید.

مرحله سوم:

پیازهای خلالی خرد شده را با زردچوبه و روغن تفت دهید و برای تزئین، آن‌ها را روی آش بریزید. نوش جان!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها