0

آش دوغ قزوین

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آش دوغ قزوین
دوشنبه 20 بهمن 1399  11:53 AM

 

طرز تهیه آش دوغ قزوین

آش دوغ در قزوین با انواع حبوبات، گوشت قلم، برنج، سبزی آش، سیر خام، نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ، دوغ مخصوص قزوین و ادویه درست می‌شود.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • نصف پیمانه لوبیا چیتی
  • یک پیمانه نخود
  • نصف پیمانه لوبیا قرمز
  • یک پیمانه برنج
  • ۸۰۰ گرم سبزی آش خرد شده (تره، گشنیز، جعفری، اسفناج و شوید)
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم
  • ۲۰۰ گرم گوشت قلم به‌همراه آب آن
  • ۴ حبه سیر پوست کنده و له شده
  • یک عدد پیاز پوست کنده و چهار قاچ شده
  • ۲.۵ لیتر دوغ (نوعی ماست چکیده به‌همراه نمک)
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه 

آش دوغ قزوین

مرحله اول:

گوشت قلم را با پیاز، فلفل و زردچوبه بپزید و پس از پخت کامل به آن نمک بزنید و آن را ریش ریش کنید.

مرحله دوم:

حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آن‌ها را نیز با آب تازه بپزید.

مرحله سوم:

برنج را در یک قابلمه مناسب همراه با آب نیم‌پز کنید و سپس فلفل، زردچوبه، نمک، سیر خام و سبزی آش را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم:

پس از حدود یک ساعت، آویشن، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را در آش بریزید. پس از لعاب دادن برنج، حبوبات و گوشت و آب قلم را در آش بریزید.

مرحله پنجم:

در پایان، دوغ قزوین (ماست چکیده نمک اندود) را به آش اضافه کنید و آن را هم بزنید تا به جوش آید.

مرحله ششم:

آش دوغ قزوین را بلافاصله سرو کنید و برای تزئین، روی آن پیاز داغ و نعنا داغ بریزید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها