طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای + فوت و فن ها
چهارشنبه 15 بهمن 1399 11:46 AM
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در لیست شیرینیهای ترکیهای، انواع مختلفی از شیرینیهای ساده و ارزان وجود دارد که میتوانید با مواد در دسترس و در مدتی کوتاه درست کنید. شیرینی قرابیه یکی از آنهاست. این شیرینی بافت تردی دارد و مثل کوکیها میتوانید در زمان کمی تهیه کنید. از طرفی به عنوان یک دسر خوشمزه طرفدارهای زیادی دارد. از طرفی با وجود اینکه مواد اصلی تشکیلدهنده آن تقریبا یکسان است، ولی دستتان باز است که روی آن را با موادی که دوست دارید، تزیین کنید تا طعم دلخواهتان به دست بیاید. ما در این مطلب طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی را به روش اصیل ترکیه ای، همراه با فوت و فنهای آن به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
کره: ۱۲۵ گرم
روغن مایع: ۱/۳ لیوان دستهدار فرانسوی
پودر قند: ۵۰ گرم
وانیل: ۱ پاکت ۵ گرمی
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
نشاسته (ذرت): ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
خلال یا پودر بادام، کنجد و پودر نارگیل: به میزان لازم
بیشتر بخوانید
آموزش آشپزی؛ از مرغ خان پسند به سبک اصیل و کیک مخصوص روز مادر تا پاناکوتا قهوه و شکلات؛ یک دسر بی نظیر + تصاویر
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی
فر را از قبل روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. بادامها را خرد کنید. آنها را داخل غذاساز یا در کیسه پلاستیکی بریزید و بکوبید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را به روش بن ماری ذوب کنید. در یک ظرف مناسب، کره، روغن، وانیل، پودر قند، سفیده تخم مرغ و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.
همه مواد را با دست مواد ورز دهید. آرد را دو بار از الک ریز عبور دهید و به تدریج به مواد اضافه کنید. با هر بار اضافه کردن، مخلوط را ورز دهید. در انتها باید یک مخلوط نرم و منسجم به دست آید. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. قالبی را که برای تهیه شیرینی قرابه آردی انتخاب کردهاید، چرب کنید. میتوانید خمیر را در دستهایتان شکل بدهید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
شیرینیها را در قالب قرار دهید. شیرینیها را با فاصله از هم قرار دهید، چون بعد از پخت، حجم آنها بیشتر خواهد شد. به مدت ۱۵ دقیقه سینی را در فر قرار دهید. بعد از پخته شدن شیرینیها، آنها را از فر خارج کنید، ولی از روی کاغذ روغنی جدا نکنید، اجازه دهید کاملا سرد شوند. اگر وقتی شیرینیها گرم هستند، به آنها دست بزنید، احتمالا خرد و شکسته خواهند شد. روی شیرینیها را با پودر قند و پودر نارگیل یا بادام و پسته، تزیین کنید. از کمی گاناش شکلات هم میتوانید برای روی شیرینیها استفاده کنید.
فوت و فنهای طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی
*برای جدا کردن شیرینیها از کاغذ روغنی، پشت کاغذ روغنی را با آب اسپری کنید تا شیرینیها راحت جدا شوند. همچنین میتوانید از یک دستمال مرطوب و خیس به جای اسپری استفاده کنید.
*شیرینیها را در یک ظرف در دار نگه دارید، چون خیلی سریع خشک میشوند.
حتما بخوانید طرز تهیه شیرینی کشمشی با شکر به سبک بازاری در فر و ماهیتابه
*به جای بادام میتوانید از گردوی خرد شده یا پودر آن استفاده کنید.
*میتوانید از پودر هل و گلاب هم در مواد به کار ببرید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.
*انواع مختلفی از شیرینی قرابیه وجود دارد که با اضافه کردن مواد دیگر به مواد اصلی میتوانید قرابیه پرتقالی یا قرابیه قهوه درست کنید.
*شیرینی قرابیه را در مهمانیها بهخصوص برای نوروز میتوان به راحتی تهیه کرد.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/