سیدجواد هاشمی: علی انصاریان باید برگردد!
چهارشنبه 15 بهمن 1399 11:40 AM
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدجواد هاشمی بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گویی ضمن ابراز ناراحتی نسبت به وضعیت جسمی علی انصاریان، به دوستی ۲۵ ساله خود با این بازیکن فوتبال اشاره کرد و یادآور شد: دوستی ما ابتدا از فوتبال شکل گرفت. بازی خیرخواهانه هنرمندان و تیم پرسپولیس برای حمایت از زلزله زدگان رودبار بود که علی انصاریان کنار ما بازی کرد؛ آن دوره، شاید فصل جدیدی از زندگی او برای ورود به دنیای هنر بود و از آنجا در کنار هنرمندان قرار گرفت. ما در آن بازی ۹ بر صفر از پرسپولیس شکست خوردیم. شاید از همان جا بارقههای علاقه به هنر در علی انصاریان شکل گرفت و ادامه پیدا کرد.
وی ادامه داد: کاش هرگز «شام ایرانی» نبود که ما دیدار اخیر هنری مان را آنجا داشته باشیم. درست است که خاطرهای به جا ماند، اما الان حال و روز ما خوب نیست. با هم لبنان رفتیم و چند روزی آنجا بودیم و خاطرات خیلی خوبی با هم داشتیم. همیشه امید هست؛ امید به خدا ... علی آن قدر روح و جسم قوی و از همه مهمتر روحیه قوی دارد که بتواند با این لحظات سخت مبارزه کند. لحظاتی که به نظرم برای او سخت نبود. احساس میکردم او یکی از آدمهای قوی و تنومند از جهت ذهنی، روحی و مبارز از جهت جسمی است و به همین جهت امیدوارم که برگردد.
هاشمی در ادامه گفت: امروز از خدا خواستم و گفتم علی باید برگردد. چه حکمتی از سوی خدا هست متوجه نمیشوم، اما همان قدر میدانم که روحیه علی، به من و دوستانم کمک میکند که امیدوار باشیم. در بدو بیماریِ علی انصاریان من مشهد بودم. حرم امام رضا (ع) رفتم و خیلی دعا کردم و بسیار امیدوارم که معجزه شود. امیدوارم خبرهای بدی نشنویم.