دستگاه پودر زن چه کاربردهایی دارد؟
سه شنبه 14 بهمن 1399 12:25 PM
یکی از تجهیزات رستوران ها، فست فود ها و یا کافی شاپ ها دستگاه پودر زن می باشد. ممکن است برای افراد این سؤال پیش بیاید که اصلا این دستگاه پودر زن چیست و در کدام بخش های رستوران ها یا فست فود ها کاربرد دارد.
دستگاه پودر زن برای قسمت تهیه سوخاری که در آن قسمت به مواد مورد نظر پودر می زنند، مورد استفاده قرار می گیرد. همان طور که می دانید غذاهای سوخاری قبل از سرخ شدن بایستی به پودر سوخاری آغشته شوند، دستگاه پودر زن این کار را برای شما آسان تر می کند.
دستگاه پودر زن در دو نوع وجود دارد:1. مدل دستی 2. مدل اتوماتیک. رستوران ها و فست فودی هایی که شنیسل، مرغ سوخاری، قارچ سوخاری، کنتاکی، میگو سوخاری، سیب زمینی سوخاری، ماهی سوخاری را به مشتریان خود عرضه می کنند، به یک دستگاه پودر زن مناسب و مجهز نیاز دارند.
توجه داشته باشید که دستگاه پودر زن شامل 2 لگن پلاستیکی و 2 سطل استیل می باشد که همراه با توری استیل است. همچنین در کنار این دستگاه موتور الک نیز وجود دارد که برای الک کردن آرد کنتاکی مورد استفاده قرار میگیرد.شما میتوانید با مراجعه به سایت تهران تجهیز از قیمت دستگاه پودر زن مطلع شوید.
بنابراین یکی از تجهیزات رستوران ها و یا فست فود ها همین دستگاه پودر زن می باشد که در بخش کنتاکی و سوخاری کردن مواد غذایی بسیار کاربرد دارد و کار افراد را راحت تر می کند. یکی دیگر از مواردی که در آشپزخانه به آن نیاز است میز بردینگ می باشد که این میز نیز مانند دستگاه پودر زن در بخش آماده سازی غذاهای سوخاری استفاده می شود.
مشخصات فنی دستگاه پودر زن :
این دستگاه به صورت تمام استیل تولید شده است.
برای آماده سازی مرغ سوخاری ابتدا لازم است که مرغ های خام، طعم دار شوند، سپس برای انواع سوخاری شدن نیاز به آرد سوخاری دارند. در این مرحله شما آرد سوخاری مورد نظر خود را به مرغ ها اضافه می کنید تا آماده سوخاری شدن شوند.
بهتر است بدانید این عملیاتی که در بالا ذکر شد به راحتی توسط دستگاه پودر زن قابل انجام است.
این دستگاه پودر زن در واقع برای اینکه تکه های مرغ را با آرد سوخاری آغشته کنید و برای سرو آماده سازی کنید، مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر اینکه به صورت اتوماتیک مرغ ها را با آرد آغشته می کند، همچنین توانایی الک کردن و مخلوط کردن آرد با ادویه های مخصوص کنتاکی را به صورت اتوماتیک دارد. این دستگاه برای تکمیل تجهیزات رستوران در تهران بسیار کاربرد دارد. همچنین این دستگاه کاملاً بهداشتی می باشد و در این شرایط کرونا بسیار کاربردی است
مزایای استفاده از دستگاه پودر زن عبارتاند از:
کاهش مصرف پودر سوخاری
افزایش انضباط کاری و ایجاد پاکیزگی بیشتر
افزایش سرعت کار و صرفه جویی در زمان
بنابراین با توجه به مزایایی که دارد به شما پیشنهاد می شود برای افزایش کیفیت کار خود بهتراست این دستگاه را به تجهیزات رستوران در تهران و یا فست فود خود اضافه کنید و از آنها استفاده بهینه کنید.
شما این امکان را دارید که از پودر های سوخاری آماده یا از مخلوط آرد با ادویه های مخصوص خودتان استفاده کنید اما در هر صورت بهتر است بدانید که پودرهای سوخاری یا آرد های سوخاری از نان های حجیم تولید می شود. این نان ها در گرمای شدید قرار میگیرند که نم و رطوبت آنها از بین بروند و کاملاً خشک شوند. سپس نان خشک شده را خورد می کنند و به شکل پودر سوخاری در می آورند. شما همچنین میتوانید مطلب دستگاه خلال کن صنعتی برای چه مصارفی کاربرد دارد؟ را برای آشنایی با کاربردهای بیشتر تجهیزات صنعتی آشپزخانه را بخوانید.
توجه داشته باشید که آرد سوخاری و پودر سوخاری دو فرآورده از یک خانواده می باشند.بنابراین فرقی نمی کند که برای سوخاری کردن مرغ ها و یا هر مواد غذایی دیگر از آرد سوخاری و یا از پودر سوخاری استفاده کنید. مهم کیفیت نهایی کار است. اینکه کاملاً به این پودر آغشته شود و به میزان مناسب در روغن سرخ شود. منبع : دستگاه پودر زن تهران تجهیز