دیماج تبریزی
جمعه 10 بهمن 1399 12:37 PM
آمادهسازی نان دویماج: نانهای لواش یا تبریزی خشک شده را خوب خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس آب یا دوغ را آرام آرام به خرده نانها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. اجازه دهید تا نانها برای چند دقیقه خیس بخورند؛ اما توجه داشته باشید که تکههای نان نباید کاملا له شوند و همین که کمی نرم شوند و سفت و خشک نباشند کافی است.
پنیر را خرد یا رنده کنید. سپس پنیرهای خرد شده، گردوی خرد شده و کره آب شده را به نانها اضافه کنید و هم بزنید.
سبزیهای معطر (جعفری و شوید) را ریز خرد کنید و به مایه دویماج اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس با سلفون درب کاسه را بپوشانید و اجازه دهید تا دویماج برای یک تا دو ساعت استراحت کند تا طعم مواد خوب به خورد هم بروند و چسبندگی لازم را پیدا کند.
سرو دویماج: با یک قاشق غذاخوری مقداری از مواد دویماج را کف دست خود بگذارید و به آن شکل دهید یا برای سرو جذابتر از قالبهای سیلیکونی استفاده کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا تمام شود.
دویماجها را در ظرف سرو بچینید و آنها را با خیار، گوجهفرنگی و تربچه تزئین کنید.
نانهای خشک را در یک کاسه بزرگ خرد کنید. سپس دوغ را بهتدریج به آن بیفزایید و هم بزنید تا نانها خیس شوند.
گردوی خرد شده، پنیر خرد شده، سبزی خوردن، پیازچه خرد شده و خیار خرد شده را به نانهای خشک اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید.
خامه را در مرحله آخر به دویماج اضافه کنید. مواد مخلوط شده را بهشکل دایره یا بیضی فرم دهید و در ظرف بچینید. برای تزئین از زیتون و گوجه فرنگی استفاده کنید. دویماج را با سبزی خوردن به سر میز بیاورید.