ارزش غذایی
کالری
110 کالری
چربی
5.4 g
چربی اشباع شده
0.8 g
کلسترول
1.1 mg
کربوهیدرات
12.6 g
فیبر
2.1 g
سدیم
60.3 mg
پتاسیم
165 mg
پروتئین
3.3 g
مواد اولیه | مقدار |
ریحان | 1 فنجان ترجیحا ایتالیایی ( بازیل ) |
پنیر پارمزان | 2 قاشق غذاخوری رنده شده |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 4 حبه |
کینوا | 2 فنجان پخته شده |
فلفل دلمه ای | 1 فنجان خرد شده ترجیحا قرمز |
پیازچه | 1/2 فنجان خرد شده |
نمک دریایی | کمی برای مزه دار کردن |
فلفل سیاه | کمی برای مزه دار کردن |
مغز تخمه آفتابگردان | 1/4 فنجان موقع سرو |
کینوا نقش اصلی را در این وعده بازی می کند. این سالاد می تواند کنار هر شامی سرو شود. بگذارید حدود ۶ ساعت خنک شود و هنگام سرو روی آن مغز تخمه آفتابگردان بریزید و نوش جان کنید.
- در داخل یک ظرف مناسب ۲ فنجان آب را جوش بیاورید. در داخل یک کاسه هم آب سرد و تکه های یخ بریزید و یک حمام سرد ایجاد کنید. ریحان ها را داخل آبجوش ریخته و یکبار هم بزنید و بلافاصله آبکشی کنید و سریعا داخل حمام سرد بریزید و سپس آبکشی کرده و آب اضافی را با فشردن دست ها بگیرید.
- ریحان ها را داخل غذاساز ریخته ، پنیر پارمزان ، آبلیمو ، روغن زیتون و سیر را ریخته و کاملا با غذاساز نرم کنید.
- در یک کاسه متوسط کینوا پخته شده ، فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده را ریخته و ترکیب ریحان را به آن اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
- بعد از گذاشتن سالاد به مدت چند ساعت در یخچال آن را سرو کنید.
نکته : برای پخت ۲ فنجان کینوا ، مقدار ۲/۳ فنجان کینوا خشک را زیر آب سرد بشویید و با ۱و ۱/۳ فنجان آب مخلوط کرده و روی شعله بگذارید و ۱/۴ قاشق چایخوری به آن نمک بزنید . بعد از جوش آمدن ، زیر شعله را کم کرده و درب آن را بگذارید و حدود ۱۵ دقیقه زمان پخت بدهید و بعد شعله را خاموش کنید. اگر آب اضافی مانده بود آن را بگیرید.