پاسخ به:اعتیاد: عامل طلاق، قاتل ازدواج
یک شنبه 28 دی 1399 9:17 AM
شاخص های فرهنگی، حلقه مفقوده مبارزه با آسیب های اجتماعی
کارشناس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان هم گفت: پیشگیری از آسیب های اجتماعی نیازمند افزایش شاخص های فرهنگی در بین مردم و افزایش اقدامات برابر رشد و پیشرفت علمی و فناوری هاست.
سرگرد مجید طاهرزاده در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه برنامه های ماهواره ای و فعالیت های رسانه ای غرب بر سبک زندگی مردم اثر گذاشته است، افزود: مشکلات و ضعف فرهنگی به دلیل این برنامه های دشمنان جامعه را فراگرفته و باعث شده که بعضی افراد از مسیر واقعی زندگی دور شوند.
وی ادامه داد: فرهنگ لذت جویی تغییر یافته و رفتارهای بعضی از افراد در لذت و شادی به گونه ای است که این رفتار در جوامع غیر اسلامی هم رخ نمی دهد که در کشور ما بعضی اینگونه به شادی می پردازند.
کارشناس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان اضافه کرد: اعتیاد به مواد مخدر نتیجه فقر و بیچارگی مردم نیست بلکه بسیاری از افراد متمکن به دلیل نداشتن شناخت نسبت به میزان صحیح شادی و یا قدرت برخورد با مشکلات در دام اعتیاد دچار شده اند.
وی ادامه داد: افراد جوان و نوجوان جامعه با مصرف مواد مخدر حس خوبی پیدا می کنند و کمبودهای اجتماعی خود را با چنین رفتارهایی جبران و برای خود آرامش گذرا ایجاد می کنند.
طاهرزاده با بیان اینکه تقاضا و عرضه مواد مخدر در جامعه همواره در حال تغییر و برابر سازی است، تصریح کرد: چرخه مالی فروش مواد مخدر در ایجاد انگیزه برای عرضه آن مهم است و افراد قانون گریز و بی تفاوت نسبت به جامعه در این مسیر حرکت می کنند و از منفعت اقتصادی آن بهره مند می شوند.
وی به تغییر در تولید و عرضه مواد مخدر اشاره کرد و افزود: تفاوت های زیادی طی ۱۰ سال گذشته در تولید و عرضه مواد مخدر صورت گرفته که این موضوع باعث افزایش اعتیاد در بین زنان رشد کرده و سن گرایش به این دسته از آسیب های اجتماعی کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه در گذشته دانشگاه احساس خوبی برای نسل جوان داشت و دانشجویان الگویی برای جامعه بودند، گفت: در حال حاضر دانشگاه کانون خطر شده و الگوسازی برای نسل جوان و نوجوان ندارد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان اصفهان یادآورشد: با وجود تلاش های گسترده در عرضه مواد مخدر باید بر اساس فاکتورهای پیشرفت هماهنگ شویم و در این مسیر گام برداریم.