واکنش فاضل میبدی به اظهارات صدیقی
یک شنبه 21 دی 1399 9:00 AM
وب سایت مدارا: فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در واکنش به روایت عجیب کاظم صدیقی از باز شدن چشم آیت الله مصباح یزدی هنگام غسل دادن گفت: این اظهار نظرها بسیار سخیف و بیپایه، و به ضرر اسلام و دین و تشیع است. من از این اظهار نظر آقای صدیقی تعجب نمیکنم. ایشان بار اولشان نیست از این گونه اظهارنظرها میکنند و احتمالا بار آخرشان هم نباشد، من در شگفت هستم که چرا صدا وسیما چنین حرفهایی را پخش می کند؟!
او ادامه داد: این رسانه ملی شورای سیاستگذاری دارد، ایراد من به رسانه ملی و این شورا است که چرا اجازه پخش چنین حرفهای سخیفی از رسانه داده می شود؟! همچنین از علما و مراجع هم تعجب می کنم که چرا واکنشی در برابر این سخنانی که هیچ پایهای ندارد، نشان نمیدهند؟ ایشان از این سخنان بسیار گفتهاند و بار اولشان هم نیست.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این سخنان بسیار زیانآور است. ما در اسلام اگر سخنی ضد عقل و فهم علمی بگوییم، در واقع آن سخن ضد اسلام تلقی میشود. متاسفانه این سخنان سبب میشود که جوان های ما از دین فرار کنند. بنابراین من بیشتر از صداوسیما گلایه دارم. متعجب هستم چرا صداوسیما اجازه می دهد چنین افرادی بیایند و تریبون ملی و عمومی در اختیارشان گذاشته و این حرفها گفته شود.
میبدی تأکید کرد: این حرفها ریشه و اساسی ندارد و نباید از رسانه ملی پخش شود. من معتقد هستم که صداوسیما زیر سوال می رود. این صدا از طریق رسانه ملی که دارد با بودجه کلان کشور اداره می شود، در دنیا پخش می شود. یعنی به هر حال صداوسیما به عنوان رسانهای که باید در اختیار تصفیه فرهنگ مملکت و اسلام و نظام باشد، خلاف عمل می کند. تا آنجایی که من میبینم غالب برنامههای صداوسیما در جهت تضعیف اسلام و نظام است.
او گفت: از رسانه ملی سخنرانیهایی پخش می شود که شبیه همین سخنرانیها دست آویز رسانههای مهم دنیا علیه اسلام و سبب مسخره کردن آن می شود. کسی باید اینها را زیر سوال ببرد و مواخذه کند. اینکه چرا این اتفاق نمی افتد من نمی دانم! ما هیچ زمان به این اندازه، خرافه پراکنی به نام دین نداشته ایم. البته چرا؛ سالها چنین اظهار نظرهایی آن هم در برخی از جلسات روضه خوانی می شد ولی نه از رسانه ملی که تمام دنیا این اظهارات را بشنوند!
فاضل میبدی گفت: پخش شدن این خرافات به نام اسلام در دنیا به نفع اسلام نیست. اسلام هراسی و مسخره کردن اسلام که در خیلی از شبکهها می بینیم، بالاخره از چنین برنامههایی تغذیه فکری می شود. درواقع این اتفاقات از طریق صداوسیما می افتد. واقعا برای من سوال است که چرا حوزههای علمیه و مراجع ساکت هستند و چیزی نمیگویند؟!
این استاد دانشگاه در پایان گفت: حرفها و سخنانی از این دست که قبلا هم زده شده، بسیار سخفیف است و باید جلوی آن گرفته شود. اینکه چه جریانی در کار است که این حرفها را پخش می کند نمیدانم! حوزه علمیه باید در این خصوص واکنش نشان دهد، چرا که این حرفها به نوعی بدعت و منکر است و به دین لطمه وارد میکند. حوزه علمیه که نباید فقط به موی زنان گیر بدهد و یا در مورد دوچرخه سواری زنان اظهار نظر کند! این اظهار نظرها خرافه است و به دین آسیب میزند و اتفاقا حوزه علمیه باید در اینجا ورود کند. برخی به دوچرخه سواری زنان حساس هستند درحالی که دوچرخه سواری خرافه نیست این سخنان خرافه است و باید جلوی آن گرفته شود.