0

پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
سه شنبه 2 دی 1399  3:56 PM

 

 

دست پیچ یا رولت گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصلی است که برای میهمانی های باشکوه بسیار مناسب است. در این مقاله به شما طرز تهیه یک دست پیچ خوش طعم و حرفه ای را آموزش می دهیم

 

طرز تهیه دست پیج یا رولت گوشت حرفه ای

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده کم چرب : 400 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
سیر : 4 حبه
پیاز : یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری
آب : یک لیوان
زیره،جعفری،گشنیز  : به میزان لازم
نمک ،فلفل،دارچین،زعفران : به مقدارلازم
 

 

طرز تهیه دست پیچ یا رولت گوشت
رولت گوشت,دست پیچ گوشت,طرز تهیه رولت گوشت,طرز تهیه دست پیچ گوشت

ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک تخم مرغ خام و پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده کنار بگذارید.
4 عدد تخم مرغ باقی مانده را درون آب جوشانده تا کاملا سفت شوند سپس داخل ظرفی با رنده ی بزرگ رنده کنید و 4 حبه سیر را نیز با رنده ی ریز به آنها اضافه نمایید.
زیره را به مقدار دلخواه بسته به دوست داشتن تان و همینطور گشنیز و جعفری که می توانند یا خشک و یا تازه باشند را خرد کرده وبه مخلوط تخم مرغها اضافه وخوب مخلوط کنید.
اگر ماهی تابه ی بزرگ و مناسبی دارید می توانید یک دست پیچ بزرگ داخل همان آماده کنید اما در غیر این صورت بهتر است گوشت چرخ کرده ی آماده را که کنار گذاشته اید نصف کرده و دو دست پیچ کوچکتر درست کنید.
توجه داشته باشید که مواد وسط دست پیچ را نیز نصف کنید.
در یک سینی یا ظرف تخت و صاف تقریبا دو سوم گوشت چرخ کرده را پهن کنید و مواد را از بالا تا پایین در وسط آن بریزید به طوری که پخش نشود و یک سوم مابقی گوشت را کف دست پهن کرده و روی مواد قرار دهید و گوشتهای اطراف را بالا آورده وبه یک سوم گوشت رویی بچسبانید طوری که هیچ منفذی باز نمانده و کاملا مواد در وسط گوشت پنهان شده و شما فقط یک رولت گوشتی داشته باشید.(برای راحتی کار می توانید هنگام درست کردن آن دستتان را کمی در آب بزنید)

اگر دست پیچ را روی سینی درست کرده اید آن را به آرامی داخل ماهی تابه ای که در آن مقداری روغن مایع ریخته اید قرار داده و روی شعله گاز بگذارید تا کاملا سرخ شود. از ابتدا شعله گاز ملایم باشد تا در هنگام سرخ شدن کاملا مغز پخت شده و تنها روی آن سرخ نشود،رولت را بچرخانید تا طرف دیگر نیز خوب سرخ شود.

در آخر دو قاشق غذا خوری رب گوجه را در یک لیوان آب ولرم با مقدار کمی زعفران و آبلیمو مخلوط و حل کرده و روی دست پیچتان بریزید و بگذارید تا با این سس هم با شعله ی کم پخته و جا بیفتد .

پس از اتمام کار برای کشیدن ،آن را در ظرف مورد نظر گذاشته و به آرامی حلقه حلقه برش دهید.می توانید آن را با سیب زمینی سرخ شده ،لیمو ترش ،زیتون،جعفری تازه و ذرت پخته شده تزیین کرده وهمراه با برنج نوش جان کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها