0

پیام احساسی پله برای مارادون

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پیام احساسی پله برای مارادون
پنج شنبه 13 آذر 1399  7:42 PM

پیام احساسی پله برای مارادونا: درگذشت زودهنگام تو به من اجازه نداد که به تو بگویم دوستت دارم!

اسطوره فوتبال آرژانتین / اسطوره فوتبال برزیل

تصویر یگانه نظرییگانه نظریمشاهده پروفایل

2,755 مشاهده / 74 دیدگاه1002258

هفت روز پس از درگذشت دیگو مارادونا، پله متنی احساسی برای او منتشر کرد.

پله، اسطوره برزیلی دنیای فوتبال در صفحه اینستاگرام خود متنی برای دیگو مارادونا منتشر کرد.

به گزارش طرفداری، یک هفته از درگذشت دیگو مارادونا گذشته است و هر روز شاهد ادای احترام یا صحبت هایی احساسی در مورد او هستیم. پله، اسطوره فوتبال برزیل نیز با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام در هفتمین روز درگذشت مارادونا، نوشت:

امروز، هفت روز از از درگذشت تو گذشته است. مردم زیادی دوست داشتند که در طول زندگی خود همیشه ما را با هم مقایسه کنند. تو یک نابغه بودی که دنیا را مجذوب خود کردی. یک جادوگر با توپی چسبیده به پاهایش. یک اسطوره واقعی. اما فراتر از همه، برای من تو همیشه یک دوست بزرگ با قلبی بزرگ تر هستی. امروز، می دانم که اگر می توانستیم کمتر یکدیگر را مقایسه کنیم و بیشتر به تحسین یک دیگر بپردازیم، دنیا جای بسیار بهتری می شد. پس می خواهم بگویم که تو غیر قابل قیاس هستی. مشخصه مسیر زندگی تو صداقت بود. و به روش منحصر به فرد و خاص خود به ما یاد دادی که باید عشق بورزیم و بیشتر بگوییم «دوستت دارم». درگذشت زودهنگام تو به من اجازه نداد که این را به تو بگویم، پس من برای تو می نویسم؛ دوستت دارم، دیگو.

دوست بزرگ من، از تو بابت کل دورانی که با هم داشتیم، متشکرم. یک روز در بهشت، ما با هم در یک تیم بازی خواهیم کرد و این اولین باری خواهد بود که من در زمین بازی مشتم را به هوا می برم، بدون این که برای گلی خوشحالی کنم. این به این دلیل خواهد بود که من بالاخره می توانم دوباره تو را در آغوش بگیرم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها