پل باکوز، یک ماکارونی متفاوت و ارزان را پیشنهاد میکند
چهارشنبه 23 مهر 1399 8:48 AM
برترینها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز میباشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنرها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ میکند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آنها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.
بی شک هر هنرمندی، به واسطهی روحیهی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقهمند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخششها و هدیههاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتابهای آشپزی و برگزاری کلاسها و ساخت برنامههای مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بینظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقهمندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی میباشد.
شاید بسیاری از غذاها را پیشتر با رسپیهای مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذاهایی را با رسپی بهترین سرآشپزهای دنیا امتحان کنید؟ پل باکوز یکی از مشهورترین سرآشپزهای جهان بود که توانست با رسپیهای کمنظیر خود و هنر بی حد و مرزش در آشپزی به شهرت جهانی دست یابد.
پل باکوز که بود؟
یکی از شناخته شدهترین سرآشپزهای دنیا، پل باکوز از کشور فرانسه بود که ۲۰ ژانویه ۲۰۱۸ به علت بیماری پارکینسون در کلانشهر لیون در همان اتاق بالاتر از رستوران خود که در سال ۱۹۲۶ به دنیا آمد، درگذشت. این آشپز به سبب رستورانهای باکیفیت و روشهای نوآورانهاش در آشپزی شهرت داشت. او چه بهطور مستقیم و چه غیرمستقیم مشارکتهای ارزندهای در زمینهٔ علم خوراکشناسی داشت.
وی در سال ۱۹۷۵ میلادی برای نخستین بار، «سوپ قارچ دنبلان» ( Soupe aux Truffes) را جهت یک مراسم شام رسمی ریاستجمهوری در کاخ الیزه ابداع و ارائه کرد. س از آن نیز، این سوپ را با عنوان «سوپ V.G.E» در یکی از رستورانهایش در لیون عرضه میکرد که این نام، برگرفته از حروف آغازین نام و نامخانوادگی والری ژیسکار دستن (بیستمین رئیسجمهور فرانسه) بود.
پل بوکوز، آشپز اصلی ضیافت اصلی جشنهای ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران بود. وی بابت فعالیتهای حرفهای و خدماتش در زمینهٔ آشپزی فرانسوی برندهٔ مدال لژیون دونور شد. به دلیل نوآوری در آشپزی، بعنوان یک آشپز حرفهای مدرن شناخته میشد که تمرکز خود را برای تهیه غذاهای کمکالری و پذیرایی بیعیب و نقص گذارده بود.
رسپی مخصوص پل باکوز برای ماکارونی با پنیر
ماکارونی یکی از سادهپختترین غذاها به حساب میآید که معمولا تمام بانوان خانهدار با طرز تهیه آن آشنایی دارند. اما ممکن است پخت و سرو ماکارونی به روشهای دیگر و رسپیهای مختلف را هرگز امتحان نکرده باشید. ماکارونی با پنیر غذایی بینالمللی است که رسپیهای متنوع از آن در کانالها و سایتهای مختلفی قرار گرفته است.
پختن ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناختهشده میتواند برایتان لذتبخشتر بوده و طعم بینظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص پل باکوز برای ماکارونی با پنیر را خواهید خواند. پس با برترینها همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با پنیر:
طرز تهیه:
مرحله اول: پیش از شروع آشپزی فر را تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید. شیر را داخل قابلمهای بریزید و ۳ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. سپس جوز هندی و فلفل را نیز به آن بیفزایید. حال باید آن را روی شعلهی زیاد قرار دهید. در همین میان ماکارونیها را در آب جوش ریخته و اجازه دهید ۹ دقیقه بجوشند.
مرحله دوم: وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد زیر آن را خاموش کنید و سپس ماکارونیها را آبکشی نمایید.
مرحله سوم: مقدار کره گفته شده را در قابلمهای بریزید و منتظر بمانید تا آب شود. پس از آب شدن آن آرد را به آن بیفزایید و با همزن هم بزنید.
مرحله چهارم: ترکیب شیر، جوز هندی، نمک و فلفل را به ترکیب کره و آرد بیفزایید. روی شعله قرار دهید تا بجوشد. ترکیب حاصل را بچشید و به آن ادویه لازم را بیفزایید.
مرحله پنجم: خامه را به ترکیب بیفزایید و خوب هم بزنید تا خامه حل شود. ماکارونی آبکشیشده را به ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مایع به خورد ماکارونیها بروند.
مرحله ششم: با ملاقهای ترکیب ماکارونی و سایر مواد را در ظرفی بریزید. روی ماکارونی را با پنیر گودا بپوشانید و سپس در فر قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله هفتم: از فر آن را خارج کنید و کاملا داغ آن را سرو کنید. میتوانید روی آن جوز هندی بریزید.
نکاتی در ارتباط با ماکارونی با پنیر
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست