درخواست بسکتبال زنان از فدراسیون پزشکی ورزشی؛ کمک در پرداخت هزینه تست کرونا
یک شنبه 13 مهر 1399 8:17 AM
سرمربی تیم بسکتبال زنان گروه بهمن از فدراسیون پزشکی ورزشی درخواست کرد تا در مورد هزینههای تست کرونا به تیمها کمک کند.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام فدراسیون بسکتبال، لیگ برتر زنان از اول آبان ماه آغاز میشود و با توجه به شیوع ویروس کرونا تیمها موظف هستند از بازیکنان خود تست کرونا بگیرند اما پرداخت این هزینهها به یک دغدغه برای تیمها تبدیل شده است چرا که وضعیت اسپانسری در بخش زنان با مردان متفاوت است و گاهی تیمها در این زمینه با مشکل جدی مواجه بودهاند.
نازی طائرپور، سرمربی تیم بسکتبال زنان گروه بهمن در گفتوگو با ایسنا از فدراسیون پزشکی ورزشی درخواست کرد تا به تیمهای زنان در زمینه پرداخت این هزینهها کمک کند و گفت: همه بازیکنان را هر سال بیمه میکنیم و تا به حال از آن استفادهای نکردهایم، امیدوارم فدراسیون پزشکی ورزشی با توجه به شیوع کرونا به باشگاهها کمک کند تا هزینه تستهایشان کمتر شود چون چندین مرحله باید تست بدهیم و هر بار باید هزینه زیادی صرف کنیم، بنابراین اگر فدراسیون پزشکی ورزشی این هزینهها را به حداقل برساند، کمک بزرگی به تیمها است.
او در این مورد افزود: شرایط بسکتبال زنان نسبت به مردان خیلی متفاوت است؛ خیلیاز تیمها اسپانسر قوی ندارند و برخی نیز بودجه مشخصی دارند به همین دلیل پرداخت این هزینهها سخت است. علاوه بر این هزینههایی مثل اسکان بازیکنان و تغذیه آنها را هم داریم.
تعطیلی مسابقات در آمادگیمان تاثیرگذار نبود
طائرپور در مورد شرایط تمرینی تیم خود گفت: تمریناتمان را زود شروع کردیم، هر روز بدنسازی و بسکتبال انجام میدهیم و بازیکنان اکنون آماده هستند. تمرینات بدنسازی ما با توقف لیگ، تعطیل نشد به همین دلیل از این نظر مشکلی نداریم و تاثیری در آمادگی بازیکنانم نداشته است. البته فکر میکنم سایر تیمها هم آماده هستند. از طرفی قرعهکشی لیگ هم ۱۵ مهر برگزار و تکلیف مسابقات مشخص میشود.
او در مورد نحوه برگزاری مسابقات گفت: همه تیمها باید در یک شهر کار کنند و قرنطینه شوند. از آنجایی که تعداد تیمهای تهرانی نسبت به شهرستانها بیشتر است، احتمالا مسابقات در تهران برگزار شود. البته به این فکر میکنم که آیا بازیکنان تهران هم باید در قرنطینه باشند یا بعد از هر مسابقه میتوانند به منزل خود بروند.
سرمربی تیم زنان گروه بهمن در مورد تیمهایی که تاکنون برای حضور در لیگ اعلام آمادگی کردهاند، گفت: تیمهای خوبی هستند و یارگیری خوبی انجام دادهاند. فکر میکنم امسال شاهد رقابت بهتری باشیم چون اکثر تیمها مدعی هستند. البته تجربه بازی در چنین شرایطی را نداریم و تا مسابقات برگزار نشود، اظهار نظر سخت است.