میرزاطبیبی: میتوانم روی سکوی آسیا باشم
شنبه 5 مهر 1399 9:22 AM
مهسا میرزاطبیبی با بیان این مطلب به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: در طی ده روز گذشته توانستم سه بار رکورد ملی ایران را جابجا کنم و به عنوان اولین دختر ایرانی به رکورد تاریخی چهار متر برسم که حمایتهای زیادی از ما شد و در کمیته ملی المپیک از ما تقدیر شد.
وی افزود: من پیش از این رکوردهای زیادی را جابجا کردم و برای نخستین بار بود که به این شکل از ما تقدیر شد و خیلی خوشحالم و امیدوارم این حمایتها ادامهدار باشد و بتوانیم پیشرفت کنیم و روز به روز در عرصههای بزرگتر حضور داشته باشیم.
رکورددار پرش با نیزه ایران که دوست نداشت در مراسم تقدیر کمیته ملی المپیک شکایت و گلایهای کند، اظهار داشت: قبل از این هم شرایط خوب بود و الان اتفاق خیلی بزرگی رخ داد و از این بابت خوشحالیم رکورد چهار متر را ثبت کردم و این قدر حمایتها زیاد بوده و اتفاقهای خوب رخ داده است دوست ندارم شکایت و گلهای کنم و خدا را شکر همه چیز خوب بوده و امیدواریم بهتر شود.
وی همچنین به حمایتهای تیم باشگاهیش در تهیه نیزه اشاره کرد و گفت: شرکت پلیمر خلیج فارس از ابتدای امسال از ما حمایت کرد و در خرید تجهیزات که نیزه مهمترین آن است کمک بزرگی به ما کرد و سهم بزرگی در رکوردشکنی من داشت.
میرزاطبیبی در پاسخ به این سوال که چرا در سالهای گذشته چنین موفقیتی کسب نکرده است، اظهار داشت: در پنج سال گذشته برای ثبت رکوردهای چهار متر و بالاتر از آن تلاش میکردم و با وجود امکاناتی که بود و نیزههای جدیدی که تهیه کردیم توانستم این رکوردها را ثبت کنم و امیدواریم رکوردهای بالاتر از این را به ثبت برسانیم. این پاداش را احتمالا برای تهیه نیزه هزینه میکنم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رکوردی که ثبت کردم رکورد خوب و مناسبی است و میتوانم جزو سه نفر برتر آسیا باشم و با ادامه حمایتها میتوانم رکوردهای بهتری را ثبت کنم.