طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید
یک شنبه 23 شهریور 1399 12:39 PM
ایرنا زندگی: حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلفش را حتما در رژیم غذاییتان داشته باشید. میتوانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانیتری از این میوه جذاب استفاده کنید.
مواد اولیه:
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا انجیرهای کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیرها را اضافه کنید.
۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست