طرز تهیه نان سیر پیتزایی؛ طعمی جدید و دلپذیر
یک شنبه 23 شهریور 1399 12:34 PM
وبسایت دونفره - ایننفر: نون سیر از اون خوشمزههای روزگاره که تا نخوری ندانی. اما خب طبیعی هست برای اونهایی که از بوی سیر خوششون نمیاد خوشایند نیست.
من این نون سیر رو با پیش فرض بلد بودن خمیر پیتزا و دیدن دستورش توی سایت براتون عکس گرفتم، انقد آسون و سه سوته اس که آدم کیف میکنه.
مواد لازم برای نان سیر
مراحل تهیه نان سیر
پف خمیر پیتزا رو بعد از استراحت گرفتم و کف ظرف مستطیلی که چرب کرده بودم پهن کردم.
۲۰ گرم کره رو با ۳-۴ حبه سیر له شده مخلوط کردم و مالیدم روی خمیر.
مالیدن کره و سیر به خمیر
بعدم پنیر ریختم روش و کمی هم جعفری خشک پاشیدم.
نهایتا گذاشتم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه برای ۲۰-۲۵ دقیقه پخت و تمام.
نان سیر غذاست یا پیش غذا؟
این نون سیر کاملا سیر کننده اس و به دلیل داشتن کربوهیدرات و پروتیین و چربی کافی٬ یک غذای کامل حساب میشه و ما به عنوان غذای اصلی میخوریمش. در واقع خودش پیتزاست. اما توی فست فودهایی که رفتیم معمولا به اسم پیش غذا سرو میشه.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست