طرز تهیه خورش قرمه سبزی؛ نذری شبهای محرم
دوشنبه 10 شهریور 1399 10:16 AM
برترینها: قرمه سبزی یکی از غذاهای خوشمزه سنتی ایرانی است که معمولا در همهی خانهها به روشهای مختلفی تهیه شده و مورد پسند اکثر افراد خانواده قرار میگیرد.
گرچه قورمه سبزی به اندازه خورش قیمه در میان غذاهای نذری فراوانی ندارد، اما به هر حال شاید بتوان آن را جزو سه غذای معمول نذری روزهای محرم به شمار آورد. برخی مواقع با رعایت نکات ریز میتوان قورمه سبزی خوشمزهتری تهیه کرد که به همین سبب در این مطلب نکات مهم در تهیه قورمه سبزی را آماده کردهایم که امیدواریم بعد از خواندن این مطلب بتوانید غذایی خوشمزه و باب میل همه تهیه کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۰۰ نفر:
طرز تهیه:
برای طرز تهیه قورمه سبزی ابتدا از روز قبل لوبیاها را بشویید و در آب خیس کنید.
گوشت گوسفندی را هم قلیهای خرد کنید؛ و بشویید. سبزی قورمه خرد شده را داخل قابلمهای بریزید و اجازه بدهید کمی آب آن کشیده شود سپس مقداری روغن جامد داخل آن بریزید و اجازه بدهید کمی سرخ شوند.
دیگ یا قابلمهی مورد نظر پخت قورمه سبزی را آماده کنید و پیازها را خرد کنید و با روغن تفت بدهید سپس گوشتها را اضافه کنید و تفت بدهید اجازه بدهید گوشت و پیاز با هم سرخ شوند.
میتوانید اکنون به مواد گوشت زردچوبه اضافه کنید؛ و بعد سبزیها را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، اکنون لوبیاها را اضافه کنید و آب روی آن بریزید تا حدی که قورمه سبزی به راحتی در آن بپزد.
بعد از گذشت ۱ ساعت لیمو عمانیهای سوراخ شده و در آب قرار داده شده را داخل آن بریزید تا داخل خورش بجوشد.
اجازه بدهید گوشت و لوبیای خورش بپزند در این هنگام نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا به خورد مواد بروند.
بگذارید خورشت جا بیفتد نیم ساعت آخر پخت پودر لیموعمانی را روی خورش بپاشید و آن را به آرامی مخلوط کنید که گوشتها داخل خورش خرد نشوند و روغن خورش به زیر خورش نرود. در مرحلهی پایانی ادویه قورمه سبزی نذری که دارچین است مقداری را با روغن تفت بدهید و به خورش اضافه کنید و خیلی کم بپزد.
نکاتی برای تهیه قورمه سبزی:
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست