پاسخ به:دستور پخت 6 غذای کمکی مفید برای نوزادان از شش ماهگی به بعد
سه شنبه 28 مرداد 1399 9:27 AM
6- کلوچه پرک جو دوسر و سیب (10 ماهگی به بعد)
مواد لازم:
- آرد: یک دوم پیمانه
- جو پوست کنده: یک دوم پیمانه
- کشمش: یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- پودر دارجین: یک قاشق چای خوری
- روغن گیاهی: یک چهارم پیمانه
- سس سیب (طرز تهیه آن را در دستور شماره 7 گفته شده): یک دوم پیمانه
- جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به میزان لازم
روش تهیه:
- فر را روشن کنید و روی درجه 180 تنظیم کنید.
- مواد خشک و تر را در دو کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید و سپس مواد دو کاسه را با هم مخلوط کنید.
- سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید، با یک قاشق مربا خوری، از مواد بردارید و با فاصله روی کاغذ بریزید تا کل مواد تمام شود. در فر بگذارید تا پخته شوند.