0

مشخصات چاپ کاتالوگ دیجیتال

 
naghshonegarad
naghshonegarad
کاربر جدید
تاریخ عضویت : دی 1398 
تعداد پست ها : 14
محل سکونت : البرز

مشخصات چاپ کاتالوگ دیجیتال
یک شنبه 19 مرداد 1399  3:42 PM

مشخصات چاپ کاتالوگ دیجیتال

چاپ کاتالوگ دیجیتال یکی از ساده ترین و سریع ترین انواع روش های چاپ کاتالوگ است. با این روش در کوتاه ترین مدت زمان میتوانید تعداد مشخصی کاتالوگ چاپ کنید و از آن برای ارائه خدمات و تبلیغات محصولاتتان استفاده نمایید. در این مقاله قصد داریم به برخی المان ها و استانداردهای مشخص در چاپ کاتالوگ دیجیتال اشاره نماییم که با آگاهی از این المان ها میتوانید چاپ کاتالوگ خود به روش دیجیتال را انجام دهید.

چاپ کاتالوگ دیجیتال چگونه انجام می شود؟

همانطور که از نام این نوع روش مشخص است این چاپ توسط دشتگاه های چاپی دیجیتال انجام میشود. این دستگاه ویژگی های منحصر به فردی برای کاتالوگ به وجود می آورد. در ادامه برخی شرایط مختلف که به نوعی استانداردهای چاپی برای چاپ کاتالوگ دیجیتال تلقی میشود ارائه داده شده است.

تعداد صفحات کاتالوگ

کاتالوگ ها به هر روشی که چاپ شوند از یکسری قوانینی پیروی میکنند که میتوان از آن به عنوان قوانین چاپی یاد کرد. تعداد صفحات داخلی یکی از این استانداردهایی است که در مورد تمامی روش های چاپ کاتالوگ اعم از چاپ کاتالوگ دیجیتال و افست صدق میکند.

ضریب چهار تنها نکته ای است که باید در تعداد صفحات داخلی مورد توجه قرار دهید. به این معنا که تعداد صفحات داخلی شما باید ضریبی از عدد چهار باشد.

نوع کاغذهای داخلی کاتالوگ

انواع کاغذهای مورد استفاده در چاپ کاتالوگ به شرح زیر میباشد.

  • کاغذ گلاسه
  • کاغذ تحریر

البته استفاده از کاغذهای تحریر به هیچ عنوان در چاپ کاتالوگ پیشنهاد نمیشود. زیرا این نوع کاغذ بسیار نازک است و کاتالوگ نیز مدام در معرض استفاده مخاطبان قرار میگرد به همین جهت استفاده از کاغذ تحریر پیشنهاد نمیشود. اما مرسوم ترین کاغذی که در چاپ کاتالوگ دیجیتال وجود دارد استفاده از کاغذهای گلاسه در گراماژهای مختلف است. طبیعتا کاغذهای گلاسه با گراماژ بالا برای جلد و کاغذهای گلاسه با گراماژ پایین برای صفحات داخلی مناسب میباشد.

تیراژ های چاپ دیجیتال

تیراژ در امور چاپی مهم ترین رکن را دارند. زیرا با آگاهی از تیراژ میتوان بهترین روش چاپی را انتخاب نمود. این جمله بدان معنا است که اگر شما قصد چاپ کاتالوگ هایی در تیراژهای بالا را دارید و کیفیت چاپی بسیار برایتان قابل توجه است پیشنهاد میشود از چاپ افست استفاده نمایید که کمترین تیراژ آن 1000 عدد است. در مقابل اگر تازه شروع به فعالیت کرده اید و تنها قصد دارید با استفاده از کاتالوگ به صورت محدود فعالیت خود را آغاز نمایید پیشنهاد میشود از چاپ دیجیتال استفاده کنید. کمترین تیراژی که در چاپ دیجیتال میتوان انجام داد 10 عدد است.

انواع سایزهای کاتالوگ

سایز کاتالوگ از مهم ترین عوامل قابل توجه در چاپ کاتالوگ دیجیتال میباشد. از جمله سایز کاتالوگ میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

  • کاتالوگ A4
  • کاتالوگ A5
  • کاتالوگ خشتی

در رابطه با انتخاب مناسب ترین نوع کاتالوگ از لحاظ ابعاد باید بگوییم در درجه اول باید به محتوای متن و عکس توجه شود. کاملا واضح است هرچه محتوای متن و عکس بیشتر باشد شما به فضای بیشتری جهت ارائه اطلاعات نیاز خواهید داشت و باید کاتالوگ خود را در قطع A4 انتخاب نمایید. در مقابل هرچه عکس ها و محتوای متنی کمتری داشته باشید میتواند از قطع های کوچک تری استفاده نمایید. برای اصنافی که فعالیت آنها به صورت فانتزی است پیشنهاد ما انتخاب کاتالوگ هایی در قطع خشتی و یا استفاده از قالب جهت برش کاغذ میباشد.

صحافی کاتالوگ 

آنچه که به کاتالوگ شما انسجام میبخشد صحافی است. در انتخاب صحافی برای چاپ کاتالوگ دیجیتال دو روش زیر وجود دارد که با آگاهی و شناخت از این روش ها میتوانید بهترین نوع صحافی را برگزینید.

  • صحافی منگنه
  • صحافی چسب گرم

صحافی منگنه یکی از ساده ترین روش های اتصال صفحات کاتالوگ است. صحافی منگنه زمانی به مخاطبان پیشنهاد داده میشود که کاتالوگ آنها دارای حداقل تعداد صفحات داخلی باشد. در مقابل صحافی منگنه صحافی چسب گرم وجود دارد. با استفاده از این روش صحافی به راحتی میتوان تعداد زیادی برگه داخلی کاتالوگ را به یکدیگر متصل نمود.

منبع : " نقش نامه های نقش و نگار "

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها