0

تيموريان: مشكلي ندارم، مي‌توانم برابر امارات بازي كنم

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

تيموريان: مشكلي ندارم، مي‌توانم برابر امارات بازي كنم
یک شنبه 26 دی 1389  2:52 PM

در خصوص ديدار روز گذشته برابر كره‌شمالي تصريح كرد: با توجه به اينكه كره در بازي اول به تساوي رسيده بود در اين ديدار به دنبال كسب 3 امتياز بود. كره‌اي‌ها دفاع چند لايه داشتند، اما خوشحالم كه توانستيم در اوايل نيمه دوم به گل پيروزي دست يابيم و 3 امتياز بازي را از آن خود كنيم.
وي درباره وضعيت بدني خود اظهار داشت: خدا را شكر بهتر هستم و با تلاش تيم پزشكي و كادر فني شرايط مساعدي دارم. مي‌توانم در ديدار آينده در تركيب قرار گيرم. پزشكان تمام تلاش خود را انجام دادند تا بازيكنان مشكل نداشته باشند اما احتمالا من از زير دست آنها در رفته‌ام.

هافبك تيم ملي در خصوص ديدار مرحله يك‌چهارم نهايي يادآور شد: بايد در اين مرحله حساب شده‌تر بازي كنيم، زيرا بازي‌ها حذفي است و با يك اشتباه از دور رقابت‌ها كنار مي‌رويم. بازي‌هاي حساسي است و بايد از تمام موقعيت‌هاي خود استفاده كنيم.
تيموريان درباره قهرماني ايران خاطرنشان كرد: از لحاظ شرايط روحي و رواني صد در صد براي قهرماني آماده هستيم. كادر فني و بازيكنان تمام تلاش خود را براي رسيدن به اين هدف انجام مي‌دهند.
هافبك تيم ملي درباره بازي در مرحله يك‌چهارم نهايي به خبرنگار فارس گفت: تجربه بازي برابر بحرين و كره‌جنوبي را داريم و با استراليا كمتر روبرو شده‌ايم. به نظرم رويارويي با استراليا بهتر خواهد بود، زيرا آنها در خط دفاعي بازيكنان مسن‌تري دارند و مي‌توانيم آنها را شكست دهيم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها