0

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان
پنج شنبه 2 مرداد 1399  12:03 PM

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

 
یکی از غذا‌های محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می‌شود.

ایرنا زندگی: یکی از غذا‌های محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می‌شود. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • برنج: ۴ فنجان
  • گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
  • گردو: ۱۰۰ گرم
  • کشمش: ۲۰۰ گرم
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی: به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: به میزان دلخواه

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس دهید.

۲. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آن‌ها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته‌های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

۳. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

۴. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۵. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته‌ها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.

۶. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها