طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان
پنج شنبه 2 مرداد 1399 12:03 PM
ایرنا زندگی: یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه میشود. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس دهید.
۲. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفتههای ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.
۳. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.
۴. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۵. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفتهها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.
۶. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست