پاسخ به:آشپزی با کودک فکر خوبی است که باعث حذف عادت بد غذایی می شود
دوشنبه 30 تیر 1399 2:45 PM
موادی که به دلخواه میتوانید اضافه کنید: دارچین، کشمش، تکههای شکلات، موز خشک شده، آجیل و دانههای روغنی
ابتدا دستهایتان را بشورید. سپس از فرزند خود بخواهید یک پیمانه آرد بردارد و با شکر، مخمر و آب گرم در کیسه زیپدار مخلوط کند. گرمای آب باید طوری باشد که دست را نسوزاند در غیر این صورت اثر مخمر را از بین خواهد برد. حالا تمام هوای داخل کیسه را خالی کنید و درش را کامل ببندید. مواد داخل زیپ لاک را کاملا له کنید. بچهها این مرحله را خیلی دوست دارند. خوبی آشپزی با کودک در همین چیزها است دیگر.
کیسه را ده دقیقه به حال خود بگذارید. باید منتظر شوید تا حبابهایی در حال شکل گیری درون کیسه ببینید. یک پیمانه دیگر آرد به همراه روغن و نمک اضافه کنید. دوباره در کیسه را ببنید و مواد را له کنید. آخرین پیمانه آرد را اضافه کنید. دوباره در را ببنید و مواد را تا زمانی که خوب با هم ترکیب شوند مخلوط کنید. خمیر مورد نظر را از کیسه خارج کنید و آن را روی سطحی که قبلا رویش آرد پاشیدهاید بگذارید. (میتوانید از کاغذ پوستی برای کم شدن به هم ریختگی استفاده کنید.)
از کودکتان بخواهید پنج تا ده دقیقه خمیر را ورز بدهد. خمیر را در کاغذ شیرینیپزی چرب شده بگذارید و یا از کودکتان بخواهید خمیر را به شکل گلولههای کوچک دربیاورد و روی کاغذ روغنی بگذارد. ترجیحا گزینه دوم را انتخاب کنید. کودکان معمولا عاشق درست کردن گلولههای خمیری هستند. علاوه بر این گلولههای خمیری برای درست کردن ساندویچهای کوچک بسیار مناسب هستند. خمیر را با یک کاغذ شیرینیپزی بپوشانید و بگذارید دست کم ۳۰ دقیقه وَر بیاید. حجم خمیر باید دو برابر شود.
برای یک قرص نان خمیر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ، حدود ۲۵ دقیقه در فر بگذارید . اگر کوچکتر از یک قرص بود ۱۵ دقیقه کافی است.