کروکت سیبزمینی پنیری، یک شام ساده و خوشمزه
یک شنبه 22 تیر 1399 12:04 PM
کروکت سیب زمینی پنیری:
مواد لازم برای۶ نفر
سیب زمینی ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۳ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
پودر آویشن نصف قاشق چای خوری
نمک وفلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا سیب زمینی ها را درون قابلمه آب ریخته تا آبپز شوند.
۲- پوست آنها را میگیریم و آنها را له میکنیم یا رنده می کنیم و بعد از آن پنیر پیتزا پودر، آویشن، نمک، فلفل را به سیبزمینی اضافه کرده، همگی مواد را مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود.
۳- از موادمان کمی بر میداریم و به فرم (کروکت) در میاوریم اگر مواد به دستمان چسبید دستمان را کمی نمدار میکنیم.کروکتها را روی کاغذ روغنی قرار دهید سپس درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.
۴- تخم مرغ را درون یک کاسه می شکنیم و با نمک هم میزنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند، بعد کروکت ها را اول درون تخم مرغ ها می غلطانیم و بعد داخل آرد قرار میدهیم دوباره داخل تخم مرغ میزنیم و در پودر سوخاری می غلطانیم این مقدار تقریبا 12 عدد کروکت به شما میدهد.
۵- در ظرفی مقداری روغن بریزید تا داغ شود و کروکت را در آن قرار دهید تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد تا طلایی رنگ شود.
۶- پس از آن که سرخ شد کروکت ها را درون یک آبکش قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بعد از آن داخل ظرف مناسب گذاشته و با جعفری تزیین کرده و سرو کنید.