طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ طعمی متفاوت و لذیذ
شنبه 21 تیر 1399 8:07 AM
خورشت آلو اسفناج گزینه خوبی است برای وقتهایی که نمیدانیم چه غذایی درست کنیم. غذای راحت و خوشمزهای که پای ثابت وعدههای غذاییمان میشود.
خورشت آلو اسفناج گزینه خوبی است برای وقتهایی که نمیدانیم چه غذایی درست کنیم. غذای راحت و خوشمزهای که پای ثابت وعدههای غذاییمان میشود.
مواد لازم:
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. جهت تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را نگینی کرده و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشتهای تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان بدهید.
۲. تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و سپس درون تابهای روی حرارت بگذارید تا کمی آبش تبخیر شود. سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید. پس از تفت دادن، آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.
تحریریه ایرنازندگی