0

اخبار نرم افزار

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

MultiMedia Builder ساده و كارآمد
سه شنبه 13 مهر 1389  8:09 AM

نرم‌افزار مادر، ‌نرم‌افزاري است که به‌کمک آن مي‌توانيم مديريت محتواي الکترونيکي خود را انجام داده و محل، نحوه نمايش و اجراي هر جزء از اجزاي آموزشي خود را مشخص کنيم.

به اين منظور نرم‌افزارهاي مختلفي وجود دارد که بسته به اهداف مشخص شده‌مان مي‌توانيم از آنها استفاده کنيم. به‌کمک اين نرم‌افزار است که صفحات مختلف نرم‌افزار خودمان را تعريف کرده و براي دسترسي به هر صفحه دکمه‌هاي کنترلي مناسبي قرار مي‌دهيم و اجزاي هر صفحه اعم از تصوير، متن يا صوت را در زمان مشخص خود تنظيم مي‌كنيم.

معمولا روال کار در تهيه نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي چنين است که نرم‌افزار داراي يک «صفحه اصلي» است و چند صفحه متصل به صفحه اصلي با توجه به اهداف و سناريو نوشته مي‌شود. سپس فصول مختلف نرم‌افزار تعريف شده و امکان مراجعه از صفحه اصلي به صفحات فرعي و برعکس به‌کمک دکمه‌هاي کنترلي فراهم مي‌شود.

با توجه به امکانات مورد نظر نرم‌افزار چندرسانه‌اي خود مي‌توانيم از ساده‌ترين نرم‌افزارها مانند Powerpoint تا پيچيده‌ترين زبان‌هاي برنامه‌نويسي استفاده کنيم، اما براي رسيدن به بهترين هدف در سريع‌ترين زمان مي‌توان از نرم‌افزارهايي چون MMB يا مالتي‌مديا بيلدر، ادوبي ديركتور، ادوبي فلش و... استفاده کنيم.

برنامه MMB‌ يک برنامه توليد چندرسانه‌اي براي توليد منوهاي سي‌دي‌هاي اتوران، دموها، ارائه پروژه، پخش‌کننده‌هاي صوتي و مانند آن است. اين برنامه جوابگوي همه کاربران از مبتدي تا حرفه‌اي بوده و با استفاده از آن هم مبتديان مي‌توانند ساده‌ترين برنامه‌ها را توليد کنند و هم افراد حرفه‌اي مي‌توانند در محيط کدنويسي اين نرم‌افزار و با استفاده از افزونه‌هاي موجود پيچيده‌ترين برنامه‌هاي جذاب را ايجاد کرده و در نهايت با فرمت exe براي اجرا در محيط ويندوز از پروژه خود خروجي بگيرند.

اين برنامه با قبول فرمت‌هاي معروف صوتي، تصويري، عکس، فايل‌هاي فلش و... دست طراح را در ايجاد جذابترين محيط‌هاي گرافيکي و تعاملي باز مي‌گذارد. به‌کمک اين نرم‌افزار به‌سادگي مي‌توانيم فايل‌هاي صوتي و تصوير خود را در صفحات مورد نظر اجرا كرده و با دکمه‌هاي کنترلي مديريت اجراي آنها را بر عهده کاربر قرار دهيم.

محيط ساده اين نرم‌افزار باعث شده تا استفاده از آن در حد ابتدايي بسيار ساده باشد به‌طوري كه به‌راحتي مي‌توان مقدمات آن را فراگرفت. يکي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اين نرم‌افزار راهنماي جامع و کامل آن و ذکر مثال‌هاي کاربردي و نمونه‌هاي آماده موجود در برنامه است که از قسمتhelp نرم‌افزار قابل دريافت هستند.

در آغاز ورود به محيط برنامه قسمت‌هاي زير جلب نظر خواهد كرد:

1ـ Main Toolbar: اولين نوار ابزار در قسمت بالاي محيط برنامه كه براي دسترسي به فرامين پركاربرد مي‌توانيم از آن استفاده كنيم.

2ـ Object Toolbar: نوار ابزار موجود در سمت چپ محيط كاري كه از آن براي افزودن اشياي مورد نياز در طراحي صفحات نرم‌افزارمان مي‌توانيم استفاده كنيم.

3ـ Object list: پنجره موجود در سمت راست محيط كاري كه به‌كمك آن مي‌توانيم همه اشياي موجود در صفحه فعال را مشاهده و انتخاب كنيم.

4ـ Page Toolbar: نوار ابزار واقع در پايين محيط كاري كه از آن به‌منظور مديريت صفحات پروژه‌مان و حذف و ايجاد صفحات جديد استفاده خواهيم كرد.

5ـ Page List‌: اين پنجره در زير نوار ابزار قرار گرفته و به‌كمك آن مي‌توانيم صفحات موجود در پروژه را مشاهده كرده و براي انتخاب و فعال‌سازي هر صفحه اقدام كنيم.

آغاز كار با نرم‌افزار MMB

1ـ تنظيم ابعاد نرم‌افزار مورد نظرمان هنگام اجرا: به اين منظور بايد از قسمتproject گزينه project settings را انتخاب كرده و در پنجره ظاهر شده از قسمت window size ابعاد پروژه و از قسمت window title عنوان پروژه در هنگام اجرا را مشخص كنيم. از طريق اين پنجره مي‌توانيم نحوه نمايش پنجره نرم‌افزار مثل وجود نوار عنوان و امكان تغيير سايز پنجره نرم‌افزار و مشاهده يا عدم ‌مشاهده دكمه‌هاي كنترلي پنجره نرم‌افزار را تنظيم كنيم. در مراحل پيشرفته هم به كمك اين پنجره و با تعريف انواع ماسك مي‌توان نرم‌افزار خود را در اشكال متنوع دلخواه اعم ازحالت‌هاي گرد يا اشكال خاص دلخواه تعريف نمايش دهيم.

2ـ تعريف صفحات اصلي و فرعي پروژه: به اين منظور از نوار منو قسمتPage را انتخاب كرده و روي گزينهAdd page براي افزودن صفحه جديد ‌كليك مي‌كنيم. براي مديريت اين قسمت، از بخش پاييني محيط MMB نيز مي‌توانيم استفاده كنيم و با كليك روي نام هر صفحه آن صفحه را فعال و تغييرات و تنظيمات مربوط به آن را اعمال كنيم.

3ـ افزودن اشياي ‌موجود در صفحات نرم‌افزار: پس از تعريف صفحات نرم‌افزار براي حركت بين صفحات و اضافه كردن اجزا و محتواي نرم‌افزار بايد از قسمتCreate بخش ‍Object نوار منو يا نوار ابزار Object‌ نسبت به افزودن اشياي دلخواه به محيط نرم‌افزار و جاي‌گذاري مناسب آنها در جهت رسيدن به اهداف نرم‌افزار اقدام كنيم.

نويد حاتمي

ادامه دارد...

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها