0

اخبار نرم افزار

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

امکان بازگرداندن منوی استارت به ویندوز ۸
یک شنبه 30 مهر 1391  7:16 PM

شرکت SweetLabs برنامه ای موسوم به Pokki طراحی کرده که افزونه ای برای ویندوز ۸ محسوب می شود و با استفاده از آن می توان مجدداً منوی استارت را به سیستم عامل ویندوز ۸ افزود. البته این برنامه هنوز برای ویندوز ۸ در مرحله آزمایشی است.

این منو که بر اساس ویژگی های ویندوز ۸ بهینه سازی شده برای یافتن ساده برنامه ها، دسترسی سریع به پوشه هاو فایل ها، جستجو در رایانه و وب، مدیریت تنظیمات و خاموش کردن رایانه قابل استفاده است. از طریق برنامه یاد شده همچنین می توان به سرعت سیستم را خاموش یا به بخش های خاصی از ویندوز دسترسی یافت.

ویندوز ۸ به گونه ای طراحی شده تا زمینه برای حذف صفحه کلید و موشواره از دنیای رایانه ها فراهم شود ولی به نظر می رسد همه کاربران با چنین تصمیمی موافق نباشند.

برنامه Pokki با ویندوز های ۷، ویستا و XP نیز سازگار است. کاربران می توانند از طریق برنامه یاد شده برای دسترسی سریع به ۸ برنامه محبوب خود هم برنامه ریزی کنند. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و بارگذاری برنامه یاد شده به آدرس pokki.com مراجعه کنند.

 

ویندوز8
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها