طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص
پنج شنبه 19 تیر 1399 2:43 PM
مجله افقکوروش: در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کالباس خانگی با گوشت و مرغ را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه کالباس خانگی مرغ با طعم عالی
مواد لازم
ترکیب ادویه کالباس
طرز تهیه
مرحله اول: برای درست کردن کالباس لیوانی با طعم کالباس بیرون و بازاری یا همان کالباس خشک باید از لیوانهایی استفاده کنید که هم تحمل حرارت زیاد را داشته باشند و نشکن باشند و هم ممکن است رنگش بعد از استفاده کدر شود و دیگر برای پذیرایی قابل استفاده نباشد. پس از مقاومت لیوانتان حتما مطمئن باشید.
مرحله دوم: برای تهیه کالباس مرغ لیوانی مثل بیرون و با طعم بازاری ابتدا باید قارچها را بلانچ کنید (اگر قارچ دوست ندارید آن را حذف کنید). برای بلانچ کردن قارچ به این ترتیب عمل کنید: قارچها را به صورت اسلایس خرد کنید و روی آنها آبجوش بریزید. ۲ الی سه دقیقه صبر کنید و سپس آنها را داخل آب یخ بریزید. به این ترتیب برای موارد دیگر میتوانید قارچها را به مدت چند ماه فریز هم کنید.
مرحله سوم: تکههای مرغ شسته شده و خشک شده را به همراه دو قالب یخ، ادویه و نمک، آرد ذرت، سس خردل، سس گوجه و روغن در غذاساز بریزید. تمام مواد را در غذاساز پوره کنید. سپس مایه کالباس را در یک ظرف بریزید و با هویج نیم پز و نگینی خرد شده، پسته خرد شده، قارچ بلانچ شده و دانه فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. در صورت دلخواه یک تکه گوشت گوسفند یا گوساله را هم میتوانید خیلی نازک خرد کنید و به گوشت مرغ اضافه کنید که البته اختیاری است.
مرحله چهارم: ۲ لیوان را با مقداری روغن مایع کمی چرب کنید و سپس مایه کالباس را در لیوانها بریزید. روی لیوانها فویل بکشید و در قابلمه آبجوش قرار دهید. مقدار آب باید تا کمر لیوانها باشد نه بیشتر. مدت زمان پختن کالباس مرغ و گوشت خانگی ۱ و نیم الی ۲ ساعت روی شعله ملایم گاز است. در تمام مدت پخت کالباس درب قابلمه را برندارید. مراقب باشید فویل سوراخ یا درز نداشته باشید. کالباس خانگی مرغ و گوشت به راحتی از لیوان جدا میشود.
فوتوفنهای کالباس خانگی مرغ و گوشت، با طعم ساده یا دودی
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست