کباب تابهای یا کباب دیگی خوشمزه برای تازهکارها
چهارشنبه 11 تیر 1399 2:14 PM
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه
۱. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده در ظرفی مخلوط کنید، ورز دهید و چندبار بکوبید طوری که آب نداشته باشه و به آن نمک و فلفل و ادویه دلخواهتان را اضافه کنید.
۲. سپس ماهی تابه را برداشته مواد را کف ماهیتابه با دست پهن کنید طوری که نه نازک باشد ونه ضخیم.
۳. سپس دورتا دور مخلوط گوشت روغن ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا زمانی که آبش گرفته شود.
۴. بعد از اینکه خودش را گرفت یک قاشق غذاخوری رب روی آن بمالید و با چاقو برش های نواری ایجاد کنید تا سرخ شود.
نکته : بهتر است که آب پیاز و گوشت گرفته شود.