0

طرز تهیه شیره توت سفید؛ خوشمزه و مقوی

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه شیره توت سفید؛ خوشمزه و مقوی
سه شنبه 27 خرداد 1399  1:46 PM

 
 
توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم. شیره توت سفید طبیعت گرم دارد. هنگامی که این میوه به شیره تبدیل میشود، تمامی خواص حجم زیادی توت سفید به صورت فشرده در اختیار شما قرار میگیرد، به طوری که مصرف یک قاشق غذا خوری شیره توت سفید می تواند با مصرف دو تا سه فنجان از خود میوه برابری کند.
 

 

 

طرز تهیه شیره توت سفید؛ خوشمزه و مقوی

مواد لازم:

  • توت سفید: به میزان لازم
  • آب: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

۲. پس از تمیزکردن توت‌ها، آن‌ها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.

۳. بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر شود.

۴. مقداری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.

طرز تهیه شیره توت سفید؛ خوشمزه و مقوی

۵. میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد، اما شما با استفاده از یک کف‌گیر می‌توانید این روند را تسریع کنید.

۶. وقتی توت‌های له‌شده خوب پخته شده و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.

۷. برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

۸. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

۹. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

۱۰. شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگه‌داری کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها