0

طرز تهیه‌ فاصولیه؛ لذت درست‌کردن یک غذای بین‌المللی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه‌ فاصولیه؛ لذت درست‌کردن یک غذای بین‌المللی
جمعه 23 خرداد 1399  12:10 AM

طرز تهیه‌ فاصولیه؛ لذت درست‌کردن یک غذای بین‌المللی

 
برای داشتن یک برنامه غذایی متنوع باید دست به دامن غذا‌های محلی دیگر مناطق هم بشویم. در این گزارش طرز تهیه فاصولیه یک غذای ترکیه‌ای و عراقی را آموزش می‌دهیم. غذایی که طعم متفاوت و جذابی دارد و بدون شک از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.

ایرنا زندگی: برای داشتن یک برنامه غذایی متنوع باید دست به دامن غذا‌های محلی دیگر مناطق هم بشویم. در این گزارش طرز تهیه فاصولیه یک غذای ترکیه‌ای و عراقی را آموزش می‌دهیم. غذایی که طعم متفاوت و جذابی دارد و بدون شک از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.

طرز تهیه فاصولیه؛ لذت درست‌کردن یک غذای بین‌المللی

مواد لازم:

  • زردچوبه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
  • گوشت: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • آویشن (اختیاری): یک قاشق مربا خوری
  • فلفل تند (اختیاری) یک عدد
  • گوجه فرنگی: یک تا ۲ عدد
  • لوبیا سفید: ۱۵۰ گرم
  • لیمو عمانی: ۴ عدد
  • فلفل: به میزان لازم
  • زعفران آب کرده (اختیاری): سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه فاصولیه؛ لذت درست‌کردن یک غذای بین‌المللی

طرز تهیه فاصولیه؛ لذت درست‌کردن یک غذای بین‌المللی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوشت را بشویید و بعد آن را به صورت قیمه قیمه خرد کنید.

۲. مقداری روغن در تابه بریزید و گوشت را با آن تفت دهید.

۳. لوبیا سفید را برای پخت بهتر از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید. حالا لوبیا‌ها را آبکش کنید تا خشک شوند.

۴. در مرحله بعدی طرز تهیه فاصولیه گوجه و پیاز را خرد کنید.

۵. بعد از تفت خوردن گوشت، پیاز و گوجه‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.

۶. در ادامه لوبیا خیس شده را به پیاز و گوجه له شده اضافه کنید.

۷. حالا دو ساعت یا بیشتر زمان دهید تا گوشت و لوبیا بپزد.

۸. در تابه‌ای به طور جداگانه مقداری روغن بریزید. سپس رب را بعد از داغ شدن روغن به آن اضافه کنید تا خامی رب گرفته شود. در این مرحله از طرز تهیه فاصولیه باید ادویه‌جات را به رب اضافه کنید. ادویه‌ها را مخصوصاً زردچوبه را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و داخل آب بیندازید. این کار کمک می‌کند تلخی لیمو عمانی گرفته شود و طعم غذای شما مطلوب شود. در بیست دقیقه آخر مخلوطی از رب و ادویه را به همراه لیمو عمانی‌های خیس خورده و یک عدد فلفل تند داخل قابلمه بریزید.

۹. این غذا را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها