0

منصوريان: فكر مي‌كنم بحرين حريف ما شود

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

یک شنبه 26 دی 1389  12:25 AM

مربي تيم ملي گفت: تصور مي‌کنم با تيم بحرين که تيم دوم گروه سه خواهد شد بازي خواهيم کرد.

عليرضا منصوريان پس از برتري يک بر صفر برابر کره شمالي گفت:‌ بازي خيلي خوبي بود و مهم‌ترين دستاوردش اين بود که فاصله بين بازيکنان اصلي و نيمکت‌نشين از بين رفت. در اين بازي چهار بازيکن اصلي را تغيير داديم و اين ريسک بسيار بالايي بود. چهار تغيير در ترکيب اصلي آن هم در چنين تورنمنتي کار دشواري است. خوشبختانه بازيکنان ما نشان دادند هيچ فاصله‌اي‌ بين بازيکنان اصلي و نفرات ذخيره وجود ندارد.
وي افزود: در ديدار با امارات از بازيکناني که کمتر به ميدان رفته‌اند استفاده خواهيم کرد. نمي‌خواهم لفظ نيمکت‌نشين را استفاده کنم زيرا فاصله‌اي بين بازيکنان اصلي و ذخيره وجود ندارد و اين دستاورد بزرگي است که دست کادر فني و سرمربي تيم را باز مي‌گذارد و فضاي رقابتي سالمي در تيم ايجاد مي‌کند. امروز تيموريان و شجاعي را در اختيار نداشتيم و غلامرضا رضايي که ستاره بازي قبل نيز بود يک نيمه به دليل بيماري نيمکت‌نشين بود.

منصوريان گفت: خسرو حيدري به جاي غلامرضا رضايي و خلعتبري به جاي شجاعي بازي کرد و بازي خوبي هم از خود نشان دادند. در ديدار با امارات به بازيکنان که بيشتر بازي کرده‌اند استراحت مي‌دهيم تا خستگي خود را به در کنند.
 منصوريان در مورد اينکه ترجيح مي‌دهد که در مرحله اصلي با کره جنوبي يا استراليا روبه‌رو شود اظهار داشت: من تصور مي‌کنم با تيم بحرين که تيم دوم گروه سه خواهد شد بازي خواهيم کرد. از بحرين هم خاطرات خوبي داريم و هم خاطرات بد. خاطرات بد مربوط به سال 2002 مي‌شود و خاطرات خوب مربوط به سال 2006 که با گل محمد نصرتي به جام جهاني رفتيم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها