0

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید
دوشنبه 29 اردیبهشت 1399  3:15 AM

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

 
در این وضعیت نه می‌توانیم به شیراز سفر کنیم و فالوده‌های شیرازی را نوش جان کنیم؛ نه می‌توانیم به فالوده‌های بستنی‌فروشی‌ها و .. اعتماد کنیم. بهترین کار این است که در خانه دست به کار شویم و خودمان فالوده درست کنیم.

ایرنا زندگی: در این وضعیت نه می‌توانیم به شیراز سفر کنیم و فالوده‌های شیرازی را نوش جان کنیم؛ نه می‌توانیم به فالوده‌های بستنی‌فروشی‌ها و .. اعتماد کنیم. بهترین کار این است که در خانه دست به کار شویم و خودمان فالوده درست کنیم.

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

مواد لازم:

  • نشاسته: ۳۰۰ گرم
  • آب: ۴ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • لیمو تازه: ۱ عدد
  • گلاب: نصف پیمانه
  • شربت آلبالو: به مقدار لازم

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

طرز تهیه:

۱. ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و دو پیمانه آب را درون آن بریزید و شکر را اضافه کنید، بر روی اجاق گاز قرار دهید. سپس شکر را هم بزنید تا در آب حل شود و صبر کنید تا آب شکر قوام پیدا کند.

۲. در این مرحله گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت چند بار قل بخورد. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود. سپس بعد از سرد شدن شربت آن را در یک کاسه مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

۳. بعد از یخ زدن شربت آن را از فریزر بیرون بیاورید و برای پودر کردن، آن را درون مخلوط کن بریزید. بعد از اینکه شربت یخ زده را کاملا پودر کردید، دوباره آن را به صورت پودر شده در یخچال قرار دهید.

۴. حالا نوبت به درست کردن رشته‌های فالوده است. ابتدا یک قابلمه را انتخاب کنید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس نشاسته را به آن اضافه کنید و قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، تا آب به تدریج تبخیر شود و نشاسته باقی مانده کشدار و غلیظ شود. سپس برای ایجاد رشته‌های نازک نشاسته از یک آبکش با سوراخ‌های ریز کمک می‌گیریم. نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش بریزید و با فشار بر روی نشاسته‌ها باعث شوید تا از سوراخ‌های ریز آبکش رد شوند. در زیر آبکش کاسه‌ای پر از یخ قرار دهید تا رشته‌های نازک روی یخ‌ها ریخته شود. توجه کنید که بهتر است که از یک آبکش با سوراخ‌های ریز تراستفاده کنید تا فالوده شما ریز‌تر و زیباتر شود.

۵. بعد از خروج رشته‌ها از آبکش و ریختن آن‌ها بر روی یخ، خوب یخ را هم بزنید تا رشته‌ها سفت شوند. سپس یخ‎های یخ زده را در یک کاسه مناسب بریزید و رشته‌ها را به آرامی از یخ بیرون بیاورید و به کاسه حاوی یخ پودر شده اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید. تا فالوده در همه جای یخ قرار بگیرد.

۶. فالوده را در یک کاسه بریزید و به آن آب لیموی تازه را با کمی شربت آلبالو اضافه کنید و به دلخواه تزیین کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها