مافین، خوراکی مخصوص بچه‌ها است و نه تنها بچه‌ها بلکه بزرگتر‌ها هم عاشق خوردن مافین‌های خوشمزه، تازه و نرم هستند. مافین‌ها را می‌توانید به عنوان میان وعده و تغذیه بچه‌ها در مدرسه انتخاب کنید. به خصوص اگر مافین شما بدون شکر و با شیرین کننده‌های طبیعی درست شده باشد، ارزش غذایی خوبی برای کودکان دارد و میان وعده‌ای مناسب برای آن‌ها محسوب می‌شود. ممکن است کودک شما هم به گلوتن حساسیت داشته باشد، بنابراین بسیاری از شیرینی‌ها را نمی‌تواند بخورد. در دستور غذایی امروز آشپزخانه کودک به شما طرز تهیه مافین‌های بدون گلوتن را آموزش می‌دهیم. شما برای آماده کردن خمیر مافین ۸ تا ۱۰ دقیقه و برای پختن ۱۰ تا ۱۲ دقیقه نیاز دارید، پس آماده کردن مافین موز بدون گلوتن وقت چندانی را از شما نخواهد گرفت.

 

مواد لازم برای تهیه مافین موز بدون گلوتن

با مواد زیر می‌توانید بین ۲۶ تا ۲۸ عدد مافین درست کنید.
دو و نیم پیمانه آرد بدون گلوتن
دو عدد تخم مرغ
دو عدد موز رسیده متوسط
یک پیمانه کره بادام زمینی
یک دوم قاشق سوپخوری عسل طبیعی دو و
دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک قاشق چایخوری سرکه سیب
یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک تا دو پیمانه بادام زمینی خرد شده
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
نمک خیلی کم

دستور پخت مافین موز بدون گلوتن

 

فر را با ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. مواد خشک مانند نمک، آرد، جوش شیرین و بکینگ پودر را مخلوط کنید.
در کاسه‌ای جدا از مواد خشک، موزها را در میکسر به صورت کامل باهم مخلوط کنید تا نرم شوند و بعد تخم‌مرغ و کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید و به خوبی باهم ترکیب کنید و بعد از آن سرکه سیب، عسل و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی میکس کنید تا مایعی یکدست و نرم و لطیف داشته باشید.
پس از آن مواد کاسه دوم را به مواد خشک اضافه کنید و با همزن میکس کنید تا به خوبی باهم مخلوط شوند.
ظرف مخصوص تهیه مافین را با اسپری روغن چرب کنید تا مافین‌ها به قالب نچسبند و بعد به میزان مساوی در هر قالب از مایع مافین بریزید می‌توانید روی هر مافین مقداری بادام زمینی خرد شده یا گردو بریزید. بسته به سلیقه و انتخاب خودتان دارد.
سینی مافین را برای ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از آن مافین موز بدون گلوتن شما آماده سرو است.