پاسخ به: دمنوش های گیاهی خوشمزه و مفید برای بدن + طرز تهیه
جمعه 26 اردیبهشت 1399 11:34 AM
یک قاشق غذاخوری گزنه را در یک قوری آب جوش دم کنید. گزنه طبیعت گرم دارد و ضد قند، ضد غلظت خون، ضد چربی، ضد صفرا و سنگ کیسه صفرا، ضد سرطان، ضد خونریزی، زیاد کننده شیر مادر، رفع خستگی و ضد ریزش مو است.
یک پیمانه آب انار تازه
یک پیمانه آب جوش
چوب دارچین
یک قاشق غذاخوری چای خشک
یک قاشق غذاخوری شکر (یا کمی نبات)
همه مواد به غیر از شکر را در قوری بریزید و آب جوش را روی آنها بریزید. قوری را به مدت 15 تا 25 دقیقه روی کتری قرار دهید تا چای دم بکشد. هنگام سرو شکر یا نبات را اضافه کنید.
یک پیمانه آب انار تازه
یک پیمانه آب جوش
چوب دارچین
یک قاشق غذاخوری چای خشک
یک قاشق غذاخوری شکر (یا کمی نبات)
همه مواد به غیر از شکر را در قوری بریزید و آب جوش را روی آنها بریزید. قوری را به مدت 15 تا 25 دقیقه روی کتری قرار دهید تا چای دم بکشد. هنگام سرو شکر یا نبات را اضافه کنید.
دو قاشق چایخوری نعنا فلفلی
دو عدد چوب دارچین
عسل یا نبات (اختیاری)
نعنا فلفلی و دو عدد چوب دارچین را در یک قوری چینی بریزید. آب جوش را روی آنها بریزید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دمنوش دم بکشد. سپس، در صورت تمایل آن را با نبات یا عسل شیرین و میل کنید.
۶ عدد میخک
۷ عدد هل
۲ عدد چوب دارچین
۲ حلقه زنجبیل
۱ قاشق غذاخوری پودر رازیانه
۲ پیمانه آب
۲ پیمانه شیر
۲ عدد چای کیسه ای
عسل
- همه مواد به غیر از چای، شیر و عسل را درون ظرفی بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس چای را اضافه کنید اجازه دهید ۵ دقیقه بماند. سپس شیر داغ را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بر دارید.
- چای ماسالا را از صافی عبور دهید و در لیوان مناسب سرو کنید.