حلوا زرده مخصوص همدان است و به دلیل این که با زرده تخم مرغ درست می شود یک حلوا مقوی برای افطار ماه رمضان است
حلوا زرده همدانی
حلوا زرده را همدانیها به عنوان دسر و سوغات درست میکنند و به دلیل این که با زرده تخم مرغ تهیه میشود به آن حلوا زرده گفته میشود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفتتر از فرنی است و به رنگ زرد مایل به نارنجی است. سر سفره افطار یک همدانی حتما میتوانید یک ظرف حلوا زرده بیابید.
بیشتر بدانید : حلوا نسکافه، یک حلوای جدید و خوش طعم برای افطار ماه رمضان
مواد لازم برای تهیه حلوا زرده برای 4 نفر
زرده تخممرغ : 10 عدد
شکر آسیاب شده : نصف لیوان
گلاب : یک چهارم لیوان
کره آب شده : 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوا زرده همدانی
زرده تخم مرغها را با هم خوب مخلوط کنید و کم کم شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم در بیاید و کمی هم پف کند.
کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زردهها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.
بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوطتان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
با خلال پسته، بادام و دارچین میتوانید حلوا زرده را تزئین کنید.