0

💠🌻 دفع بلا به خاطر #نماز 🌻💠

a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

جمعه 12 اردیبهشت 1399  6:17 PM

1⃣ عنِ الصادق علیه السلام : إِنَّ اللَّهَ يَدْفَعُ بِمَنْ يُصَلِّی مِنْ شِيعَتِنَا عَمَّنْ لَا يُصَلِّی مِنْ شِيعَتِنَا وَلَوْ أَجْمَعُوا عَلَى تَرْكِ الصَّلَاةِ لَهَلَكُوا ... وَهُوَ قَوْلُهُ وَلَوْلا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَفَسَدَتِ الْأَرْضُ"

📚 وسائل الشیعة ، ج ۱ ، ص ۲۸.

💠🌷 #امام_صادق علیه السلام در تفسیر آیة ۲۵۱ سوره بقره فرمودند: خداوند به برکت شیعیان نمازگزار از شیعیان تارک #نماز دفع بلا می کند و اگر همگی آنان ترک نماز کنند بدون شک به عذاب الهی هلاک خواهند شد و این است تفسیر آیه «و اگر خداوند، بعضى از مردم را با بعضى ديگر دفع نمى كرد، زمين را فساد فرا مى گرفت...» .

2⃣ قالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام  قَالَ رَسُولُ اللَّهِ  صلی الله علیه و آله: إِنَّ اللَّهَ جَلَّ جَلَالُهُ إِذَا رَأَى أَهْلَ قَرْيَةٍ قَدْ أَسْرَفُوا فِی الْمَعَاصِی وَ فِیهَا ثَلَاثَةُ نَفَرٍ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ نَادَاهُمْ جَلَّ جَلَالُهُ يَا أَهْلَ مَعْصِيَتِی لَوْ لَا مَنْ فِیكُمْ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ الْمُتَحَابِّينَ بِجَلَالِی الْعَامِرِينَ بِصَلَاتِهِمْ أَرْضِی وَ مَسَاجِدِی وَ الْمُسْتَغْفِرِينَ بِالْأَسْحَارِ خَوْفاً مِنِّی لَأَنْزَلْتُ بِكُمْ عَذَابِی ثُمَّ لَا أُبَالِی.

📚 وسائل الشیعة ، ج ۱۶ ، ص ۹۲.

💠🌷 امام صادق علیه السلام به نقل از رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند:
خداوند متعال زمانی که ببیند اهل منطقه ای در گناه و معصیت اصرار می ورزند، با این حال حداقل در آنها سه نفر از مؤمنین وجود دارند، این مردم معصیت کار را خطاب کرده و می فرماید: «اگر نبودند در میان شما مؤمنینی که زمین و مساجد من را با نماز آباد کرده اند و در سحرها از خوف من طلب غفران و بخشش می کنند همانا عذاب خود را بر شما نازل می کردم».

#آثار_نماز  #حدیث

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها