0

گداخته با آرد برنج مناسب برای افراد ضعیف و کم خون + طرز تهیه

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

گداخته با آرد برنج مناسب برای افراد ضعیف و کم خون + طرز تهیه
جمعه 12 اردیبهشت 1399  10:57 AM

گداخته با آرد برنج مناسب برای افراد ضعیف و کم خون + طرز تهیه

در گزارش زیر روش تهیه گداخته را یاد میگیرید. خوراکی که از مغز‌های مقوی تهیه شده و بسیار مفید برای افراد کم خون و یا افرادی که تازه زایمان کرده اند می‌باشد. با ما همراه باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن گداخته باید مغز‌های پسته، بادام، فندق، گردو را پودر کنید. سپس هسته خرما را خارج کرده و می‌پزیم. بعد اینکه خرما پخت آن را چرخ می‌کنیم و بعد با مغز‌هایی که پودر کرده ایم و پودر کنجد و پودر نخود چی مخلوط کرده و با آب روی حرارت می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا مایعی غلیظ بدست آبد. بعد ۱ ساعت خوراک ما آماده است.

گداخته با آرد برنج مناسب برای افراد ضعیف و کم خون + طرز تهیه

مواد لازم

گردو
۱۰۰ گرم
بادام درختی
۱۰۰ گرم
بادام هندی
۱۰۰ گرم
پسته
۱۰۰ گرم
فندق
۱۰۰ گرم
کنجد
۱۰۰ گرم
پودر نارگیل
۱۰۰ گرم
خرما خارک
۱۰۰ گرم
آرد برنج
۱ پیمانه
نبات
۵۰۰ گرم
زعفران
به مقدار لازم
روغن حیوانی یا کنجد
به مقدار لازم
هل
۱ قاشق غذا خوری
آب
۲ پیمانه

طرز تهیه

۱. ابتداآردبرنج راتفت میدیم تابوی خامیش گرفته بشه بعدروغن رابه اندازه‌ای که آردازحالت جامددربیادوشل بشه اضافه میکنیم ودوباره تفت میدیم تارنگش طلایی بشه سپس مغزیجات که شامل گردو، بادام درختی، بادام هندی، پسته، فندق، کنجد، نارگیل، خرماخارک راآسیاب میکنیم.

۲. مغزیجات آسیاب شده رابه آرداضافه میکنیم ودوباره باآردتفت میدیم نبات راباآب وزعفران که داشتیم میگذاریم روی حرارت تانبات حل بشه فقط درحدحل شدن نبات کافیه پودرهل راهم به شربت اضافه میکنیم.

۳. بعدازحدودنیم ساعت که مغزیجات تفت خوردشربت آماده رابه مواد اضافه میکنیم وخوب موادراهم میزنیم وحرارت راکم میکنیم تاگداخته‌ی ماغلیظ بشه وجابیفتد.

منبع: پاپیون

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها