دستور غذایی جدید برای افطاری
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1399 12:16 PM
ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود. به دستورات غذایی ما توجه فرمایید
برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.
زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : 1 پیمانه
سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
هویج درشت خرد شده : 1 پیمانه
آب مرغ : 6 پیمانه
ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری ( 1 قاشق چای خوری ریحان خشک )
کلم پیچ تازه خرد شده : 4 پیمانه معادل 225 گرم
نمک : 1.4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1.8 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده : 1 عدد
عدس قرمز : 1.2 پیمانه
در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.
نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.
این خوراک پرادویه شامل لوبیا های مختلف و شکلات است حتماً آن را امتحان کنید.
زمان آماده کردن مواد: 20 دقیقه
زمان پخت: 8 الی 6 ساعت
لوبیا چیتی : 425 گرم
لوبیا سفید پخته شده : 425 گرم
لوبیا قرمز پخته شده : 425 گرم
آب مرغ با مقداری نمک : 1 پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم
شکلات آب شده : 3 قاشق سوپ خوری
پودر چیلی : 1 قاشق سوپ خوری
خامه و پنیر چدار : اختیاری - به مقدار دلخواه
در یک ظرف 4 لیتری لوبیاها، گوجه فرنگی، ادویه چیلی، آب مرغ و شکلات آب شده را ترکیب کرده و در آن را می گذاریم، روی حرارت کم برای 6 الی 8 ساعت قرار می دهیم و برای 1 ساعت هم روی حرارت زیاد.
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن خامه و پنیر هم بریزید.