طرز تهیهی باقالی پلو با ران بوقلمون؛ غذای مجلسی ایرانی
دوشنبه 8 اردیبهشت 1399 6:23 PM
مجله دیجیکالا - مریم ابراهیمی: باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایرانی است که در مهمانیها و مراسم مهم سرو میشود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر میتوانید این غذا را با ران بوقلمون هم بپزید. در این مطلب طرز تهیه باقالی پلو با گوشت بوقلمون را به شما آموزش میدهیم. با این دستور پخت میتوانید باقالی پلوی مجلسی خوشمزه را در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا ببینید پختن باقالی پلو آنقدر هم که فکر میکنید سخت نیست.
مواد لازم (برای ۳ نفر)
طرز تهیه
۱. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و با کره تفت دهید تا سبک شوند.
۲. زمانی که پیازها سبک شدند، هویج خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و باز تفت دهید.
۳. ران بوقلمون را در همان تابه در کنار پیاز، هویج و سیر تفت دهید و پشتورو کنید تا هر دو سمت آن کمی طلائی شود.
۴. بعد از این که هر دو طرف ران بوقلمون را تفت دادید، تمام ادویهها به جز نمک را به همراه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. در همین مرحله نیمی از زعفران دم کرده را هم روی بوقلمون بریزید و اجازه دهید برای مدت ۳ تا ۴ ساعت با حرارت ملایم بپزد.
۵. ۳ پیمانه برنجی که قبلا خیساندهاید را بجوشانید. باقالیها را نیمپز کنید. همانطور که برنج در حال جوشیدن است، باقالیهای نیمپز را با آن مخلوط و سپس آبکش کنید. بسیار مهم است که برنج شما از قبل خیس خورده باشد.
۶. برای دم کردن باقالی پلو اول تهدیگ مورد علاقه خودتان را کف قابلمه قرار دهید، سپس برنج و باقالی آبکش شده، شوید خشک و در صورت تمایل کمی دارچین را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. در آخر هم میتوانید کمی از زعفران دم شده را روی برنج بریزید. در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
۷. در نیمههای پخت بوقلمون، نمک را به آن اضافه کنید. در آخر پخت وقتی که بوقلمون کاملا جا افتاده بود، مابقی زعفران دم کرده را به آن بیفزایید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست