طرز تهیهی سالاد الویه؛ فوتوفن و نکات طلایی
جمعه 29 فروردین 1399 9:19 PM
مجله افقکوروش: سالاد الویه یک غذای نونی ساده و خوشمزه با ریشه روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. اما مسئله اینجاست که برای تهیه یک سالاد الویه لذیذ و خوشمزه باید نکات طلایی و فوت و فنهای آن را بلد باشید تا یک سالاد الویه متفاوت داشته باشید. سالاد الویه معمولا با مرغ درست میشود، اما میتوانید آن را بدون مرغ و با انواع ژامبون هم درست کنید.
محتوای آن را سالاد الویه یک غذای ایدهآل و محبوب برای جشن تولد و مهمانی و البته یک غذای عالی برای جشنهای مدرسه و دورهمیهای کودکانه تبدیل کرده است. دستور پخت سالاد الویه خوشمزه و لذیذ مجلسی را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم برای ۱۰ نفر
طرز تهیه
ابتدا دو عدد سینه مرغ بدون پوست را با نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. سینه مرغ باید خوب بپزد تا به راحتی بتوان آن را ریش ریش کرد. در این فاصله سیب زمینیها را بپزید. تخم مرغها را هم جداگانه بپزید تا سفت شوند. هویج را هم آبپز کنید. مرغ را بعد از پختن ریش ریش کنید. سیب زمینیها و تخم مرغها را با رنده ریز رنده کنید. خیارشور و هویج پخته را هم خیلی ریز خرد کنید. دو حبه سیر را با رنده ریز رنده کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
اجازه دهید مواد سالاد اولیه کمی سرد شوند سپس سس مایونز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید در این صورت موارد سس کمتری به خودشان میگیرند. میتوانید برای سس الویه نیمی سس مایونز و نیمی دیگر ماست چکیده یا ماست خامهای استفاده کنید در این صورت یک سالاد الویه رژیمی خواهید داشت. بعد از سرو الویه در ظرف مورد نظر در صورت دلخواه روی آن مقداری شوید تازه خرد شده بریزید، چون طعم لذیذ آن را دوچندان میکند.
راهکارهای طلایی یک سالاد الویه خوشمزه رستورانی
یک راهکار خوشمزه شدن سالاد الویه این است که مقداری خامه صبحانه به سس مایونز اضافه کنید. برای این مقدار مواد ۱۰۰ گرم کافی است. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه میکند.
میتوانید سالاد الویه بدون مرغ درست کنید. در این صورت از انواع ژامبون استفاده کنید و البته سیر را حذف کنید.
برای عطر و بوی خوش سالاد الویه اضافه کردن یک فلفل دلمهای کوچک که بسیار ریز شده راهکار خوبی است. البته اگر عطر و طعم فلفل دلمهای را میپسندید.
سالاد الویه قالبی یک راهکار خوب برای تزیین سالاد الویه برای جشن تولد یا مهمانی است. آموزش سالاد الویه قالبی و قالب زدن آن کار سختی نیست. از یک قالب استوانهای فلزی استفاده کنید. برای هر عدد سالاد الویه قالبی یک عدد نان تست در نظر بگیرید. قالب را روی نان تست بگذارید و سپس آن را با سالاد پر کنید.
حالا سالاد الویه را با فشار دادن قالب روی نان تست از قالب خارج کنید. به این ترتیب سالاد الویه قالبی خواهید داشت که کف آن هم نان تست است. اگر هم از قالب سیلیکونی (قالب ژله) به شکل قلب یا هر شکل دیگری استفاده میکنید کمی قالب را با روغن مایع چرب کنید. اجازه دهید سالاد در قالب سرد شود، در این صورت برای برگرداندن الویه از قالب دیگر مشکلی ندارد. وقتی سالاد سرد شود به راحتی از قالب جدا میشود.
چند قطره لیموترش تازه روی سالاد الویه بریزید. طعم و عطر آن چند برابر میشود.
کالری سالاد الویه در هر ۱۰۰ گرم ۱۶۲ کالری است. طبعا سالاد الویه بدون سس و فقط با ماست چکیده کمتر از این مقدار است.
در صورت تمایل به دستور پخت سالاد الویه مجلسی مقداری نخود فرنگی کنسروی هم اضافه کنید.
برای درست کردن سالاد الویه برای ۲۰ نفر این مقدار مواد را دقیقا دو برابر کنید. البته که برای تعداد بیشتر باید به همان مقدار مواد سه یا چند برابر شوند.
در طرز تهیه سالاد الویه برای دو نفر بسته به اینکه برای چند روز میخواهید سالاد را نگهداری و میل کنید و با توجه به اشتهای دو نفر مقدار این مواد را ۱/۵ یا بیشتر در نظر بگیرید. اغلب افراد عادت دارند سالاد الویه را در یخچال نگهدارند و به مرور میل کنید. در این صورت بهتر است هر بار که میخواهید سالاد میل کنید سس آن را اضافه کنید. چون طعم سس در یخچال عوض میشود. بهتر است مواد سالاد الویه را سه روز بیشتر در یخچال نگهداری نکنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست