ناگت مرغ با کورن فلکس در فر
جمعه 29 فروردین 1399 2:03 PM
اگر از طرفداران ناگت مرغ هستید اما به خاطر سرخ شدن آن در روغن فراوان، مجبورید از ناگت مرغ چشم پوشی کنید، امروز روش تهیهی یک نوع ناگت مرغ با کورن فلکس در فر را برای شما قرار دادهایم. با ما همراه باشید. ابتدا فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
مواد لازم:
سینهی مرغ قطعه قطعه شده: 500 گرم
ماست پرچرب: نصف پیمانه
کورن فلکس (برشتوک ـ برگه ی ذرت) پودر شده: نصف پیمانه
آرد سوخاری: یک چهارم پیمانه
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
اوریگانو: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
در ظرفی متوسط، تکههای مرغ را ریخته و ماست و روغن زیتون را به آنها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
پودر کورن فلکس را با آرد سوخاری، پودر سیر، اوریگانو، فلفل سیاه و نمک مخلوط میکنیم.
تکههای مرغ را از ماست خارج کرده و داخل مخلوط کورن فلکس و آرد سوخاری، میغلتانیم.
تکههای آماده شده را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی آن را پوشاندهایم، میچینیم.
پس از آماده شدن تمام تکههای ناگت، سینی را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار میدهیم. وقتی یک طرف ناگتها برشته شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود.
ناگتهای آماده شده را با سس دلخواه، سرو میکنیم.