تغذیه ای مناسب برای سالمندان کرونایی
جمعه 29 فروردین 1399 12:05 PM
سالمندان یکی از گروه های پرخطر مبتلا به کرونا هستند که نیازمند تغذیه ای مناسب هستند که بتواند سیستم ایمنی آنها را تقویت کند
یکی از مهمترین نکات هنگام بروز بیماری، داشتن تغذیه مناسب برای حفظ عملکرد طبیعی بدن است. در بیماری کووید ۱۹ بویژه در سالمندان که به طور طبیعی هم مستعد کم آبی هستند، باید مراقب کم آبی بدن بود و به بر طرف کردن مشکلات تنفسی نیز توجه کرد. همچنین لازم است مراقبین این گروه سنی، احتمال کاهش وزن فرد بر اثر شرایط جدید که سوخت و ساز بدن بالا است و بدن مستعد عفونتهای ثانویه و یبوست است را درنظر داشته باشند. در رژیم غذایی بیمار سالمند، به مصرف انواع غذاهای حاوی آنتی اکسیدانها و ویتامینA، C، E که در انواع میوه و سبزی تازه وجود دارد تاکید کنید.
روغن های گیاهی مایع مثل روغن ذرت، آفتابگردان، سویا، کلزا، کنجد و زیتون منابع خوبی از ویتامین E هستند و مصرف متعادل آنها به تامین این ویتامین کمک میکند. باید برای بیمار اهمیت مصرف مایعات و رژیم غذایی مناسب پر فیبر را توضیح داد تا همراهی لازم را با مراقبان خود داشته باشد.
توصیههایی به شکل کلی در تغذیه سالمندان مبتلا به کووید ۱۹ وجود دارد که عبارتند از:
منبع: دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت