پیشگیری از حساسیت غذایی با چای سبز
جمعه 29 فروردین 1399 12:05 PM
حساسیت غذایی مشکلی است که افراد بسیاری را آزار می دهد اما چای سبز دارای خواصی است که به بهبود و پیشگیری از این حساسیت ها کمک می کند
مصرف روزانه یک فنجان چای سبز میتواند در درمان حساسیت غذایی مؤثر باشد. دانشمندان دریافتهاند که چای سبز به دلیل خاصیت ضد التهابی و آنتیاکسیدانی که دارد ،میتواند با حساسیت های غذایی مقابله کند .
۴۰ درصد چای سبز از باکتریهای Flavonifractor plautii - FP تشکیل شده است و محققان دریافته اند که FP فشار خون را کاهش میدهد و به تنظیم وزن کمک میکند. نتایج مطالعات نشان می دهد، مقادیر زیاد آنتی اکسیدان موجود در چای عملکرد سیستم ایمنی بدن را تغییر میدهد و در برابر واکنشهای غذایی از آن محافظت میکند.
ترکیب موجود در چای سبز میتواند به مقابله با باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک کمک کند؛ شیوع باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک یکی از بزرگترین تهدیدها در حوزه سلامت جهانی است .نتایج این تحقیق که محققان دانشگاه شینشو در ژاپن انجام داده اند ،به طور کامل در مجله تخصصی Frontiers in Immunology منتشر شده است.
مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصاره های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث بروز علایمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری می شود. افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید از چای سبز استفاده کنند وبه افرادی که میگرن دارند توصیه می شود،میزان مصرف شان کم باشد.
منبع: khorasannews.com